Aplicare grad Asistență
695 topicuri în acest forum
-
-
- Manager Server
- 12 răspunsuri
- 455 citiri
Numele tău : KiLLInG Vârsta ta : 34 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: prind deschiderea serverului aka impreuna cu judge am adus destui jucatori de cs 1.6 si alte jocuri in comunitate si pe TS. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : in continuare pot ajuta prin acelasi mijloc de a aduce jucatori pe ts si vreau sa ajut si comunitatea pe partea de asistenta la ts atunci cand sunt pe ts. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : mi sa spus de cateva ori daca vreau sa postez pentru un grad pe ts de catre persoanele de la fornite, ets2, lol, echipa vesela alaturi de @Bombo | ftw. 🤣. Ai citit regulamentul? (Cititi REGU…
-
-
-
- Manager Server
- 6 răspunsuri
- 383 citiri
Numele tău : Razvan Vârsta ta : 21. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Prin activitate si mai ales ajutorul pe care l am oferit membriilor noi comunitatii. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pai as putea sa imi reiau activitatea pe care am avut o. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @mãdãlinZX@LemoN@Claudikes Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "vara2024" UniqueID : D4fFzS9Nokti6bUCa25cVJYzx0s=
-
-
- 12 răspunsuri
- 504 citiri
Numele tău : mbir ^ coguD Vârsta ta : 21 ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Promovari pe youtube cu diverse gameplay-uri. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Informatii utile, continuarea promovarii in retelele de tip social media si probabil dezvoltare. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @John @ Anormalii Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vara2024 UniqueID : TZ6pJLHzTD+F+zwMc8TCjP176aU=
-
- 12 răspunsuri
- 407 citiri
Numele tău : florin^gold Vârsta ta : 29 ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: am fost mai mereu pe ts forum. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : vo sta pe ts forum. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : il cunosc pe ares Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vara2024 UniqueID : 1FdfPtoXWL5CFs/RSo/rz+QWVlw=
-
- 12 răspunsuri
- 511 citiri
Numele tău :RĂDUCU Vârsta ta : 25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan niște posturi pe forum și pe teamspeak doar online că atat am avut momentan, dar vreau mai mult. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu orice este nevoie pe zona de teamspeak3, e punctul meu forte. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Imi doresc sa fac parte din staff UniqueID : 4bc+/hqd+hjHJ18T6btfMnG41TU=
-
-
- Manager Server
- 10 răspunsuri
- 423 citiri
Numele tău : Paul1kEEE Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am ajutat comunitatea LeagueCs la zona de Mix-uri si inca fac parte si staff-ul de la MIX. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce pot , cu utilizatorii noi si tot ce inseamna ts. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : 1st_Psycho Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Imi doresc sa fac parte din staff UniqueID : uDWDTOMwPs0KBVmleEDb+8OpCP8=
-
-
- 7 răspunsuri
- 270 citiri
Numele tău : K1LL B0Y Vârsta ta :27 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: nup, doar cu propria prezenta pe ts Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : venirea in ajutor a utilizatorilor noi , activitatea si implicarea mea Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Imi doresc sa fac parte din staff UniqueID : C+dfx7zniKAScSgNxSesVZKZox0=
-
-
- Manager Server
- 15 răspunsuri
- 568 citiri
Numele tău : David Gabriel Vârsta ta : 15 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate, am adus cativa prieteni. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, ajutarea cresterii comunitatii. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @CoMeme.., @PlayZeeK. # GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):LeagueCS UniqueID :3PSc9mA0ODBG2QjUOgJdWZJhTsM=
-
-
- 11 răspunsuri
- 594 citiri
Numele tău : Nathan Cocan Vârsta ta : 15 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am fost in trecut pe comunitate si am adus cativa tovarasi. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce imi sta in putinta, sa ajut persoanele noi care vin pe comunitate, si sa incerc sa cresc comunitatea alaturi de ceilalti admini. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @rudansky Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): LeagueCS UniqueID : vqHxWVmnh4rPXSw0OCNawR2Hq+M=
-
- 16 răspunsuri
- 527 citiri
Numele tău : Razvan Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu nimic Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : sa i ajut pe cei noi, sa le dau grade alea alea Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu, nu cunosc pe nimeni. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Am citit regulamentul" UniqueID : D4fFzS9Nokti6bUCa25cVJYzx0s=
-
- 7 răspunsuri
- 403 citiri
Numele tău :ady beleaua Vârsta ta :17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate si aducerea a noi oameni pe comunitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Avand in vedere ca nu mai sunt la mix-uri as putea fii doar pe asistenta activ Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @rudansky Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):"Am citit regulamentu UniqueID : RDE4UGSIHoE5sHLhsMwGxNgrslE=
-
- 1 răspuns
- 205 citiri
Numele tău : Adelin Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Membrii noi Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu pot sa vorbesc in numele altcuiva Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Am citit regulamentul UniqueID :+JQskr/FrTYpVt0PhXFfxWvk5ug=
-
- 12 răspunsuri
- 488 citiri
Numele tău : Cosmina Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Multe, le stiti deja.. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu ce am ajutat si pana acum + cu activitatea pe timpul nopti si a dimineti (uneori) avand in vedere ca nu sunt persoane mereu. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nop. Am hotarat sa ma reintorc, pot spune doar ca, m-am gandit la vorbele lu' @Bombo | ftw. de cand ma lasasem.. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): STAFFTS3 UniqueID : StGMOMLhOU52r98Ht2v9jJsebeI=
-
- 10 răspunsuri
- 365 citiri
Numele tău : Cătălin Vârsta ta : 24. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: În trecut am fost afiliat aici cu câteva servere care au avut un rank și o statistică foarte înaltă. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pot să ajut în continuare cu strictul necesar pentru jucătorii noi cât și pentru cei vechi care întâmpină o problemă generală Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ LCS zinu meu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): STAFFTS3 Unique ID: " lib9iLim89+t+lWirQZF2K6rr5E= "
-
- 10 răspunsuri
- 483 citiri
Numele tău : Adelin Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Simpla activitate si aducerea a noi oameni pe comunitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Avand in vedere ca nu mai sunt la mix-uri as putea fii doar pe asistenta activ. Stiu ca am gresit inainte dar acum sunt mai mult decat sigur ca nu se va mai repeta Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Habar n-am Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): la multi ani UniqueID : kO6ucpfYqyupaHsMn8DrRXcGFmE=
-
- 1 urmăritor
- 8 răspunsuri
- 450 citiri
Numele tău : Alexandru06 @ LCS Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate pe TS, ajutarea si oferirea iconitelor oamenilor noi care intra pe TeamSpeak3. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate, sa ajut oamenii care cer ajutorul si sa le ofer suportul necesar. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da, @LemoN si domnisoara Stress @devylinn @ LCS. (Chiar daca am gresit ca m-am retras, dar pot sa zic ca el si ea m-au facut sa revin inapoi, a fost ceva temporar si vreau sa imi cer eu scuze pentru comportamentul meu) Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): la m…
-
- 8 răspunsuri
- 312 citiri
Numele tău : (c) PlayZeeK. # ❤ GFX Vârsta ta :26 in curand Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : implicare activitate si dezvoltare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ LCS Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): " la multi ani " UniqueID : H6GsKRQn5eHmARFHUNKLfUp5Ozw=
-
- 10 răspunsuri
- 476 citiri
Numele tău : Iulius Vârsta ta : 22 de ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: In momentul de fata sunt implicat in proiectul de design unde am o activitate decenta pot spune. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Doresc sa ma implic in dezvoltarea comunitatii, consider ca pot aduce un plus avand in vedere faptul ca am experienta in administrare. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Devylin si Cosmina. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): xtrim e boss UniqueID : NS5LwKUahJGP3iV9Qu26eCDLfkE=
-
- 12 răspunsuri
- 507 citiri
Numele tău : suruSHI Vârsta ta : 28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am ajutat comunitatea cu tot ce am putut,din cunostintele mele!! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : intodeuna este nevoie,de o mana de ajutor de la un om care a fost invatat la randul lui Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Regina :x Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "xtrim e boss" l-am citit de 2 ori pana l-am gasit :)) UniqueID : vxAFQVb3LVBMrzP6Db1ewNMYngo=
-
- 4 răspunsuri
- 246 citiri
Numele tău : (c) PlayZeeK. # ❤ GFX Vârsta ta :25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:activitate implicare si seriozitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : implicare si seriozitate si o sa ajut jucatori noi Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ LCS Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):"xtrim e boss" UniqueID :H6GsKRQn5eHmARFHUNKLfUp5Ozw=
-
- 11 răspunsuri
- 408 citiri
Numele tău : Lovely Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: am ajutat pe la mix uri am mai venit cu un sfat pe la un player Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : pai as putea sa ajut playeri care sunt noi si nu se descurca sau poate vor tag de jocuri Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): ciocnim oua UniqueID : y+d3mSV8LvnMkdWTRW/oZkzc60w=
-
- 10 răspunsuri
- 422 citiri
Numele tău : Popeloo1 Vârsta ta : 22 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: tag-uri, networking, ridic moralul membrilor Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : aceleasi lucruri Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : 1st_Psicho (el nu stie inca) Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): ciocnim oua UniqueID : qX5mkvhDGLh/lap+xQcle+D2190=
-
- 10 răspunsuri
- 508 citiri
Numele tău : Marius Vârsta ta : 27 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate, implicare Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce voi putea, mai mult ca ultima data . Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : - Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Nu mergem la vot. UniqueID : QnO6FR4N0ttphTSl8uHvngpmgSs=
-
- 8 răspunsuri
- 364 citiri
Numele tău : La Regina* Vârsta ta : 25 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: ACTIVITATE Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : ACTIVITATE DISPONIBILITATE LA ORICE ORA Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Lemon Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): MERGEM LA VOT (eu aici nu votez:))))) UniqueID : vuQgeH9/rgyhr+V6bvhlMUwBpX8=Inserează imagine din URL
-
- 6 răspunsuri
- 353 citiri
Numele tău : Cosmina Vârsta ta : 20 ( luna care vine ) Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am stat aproximativ non-stop pe ts3 jucandu-ma cs 1.6 cu anumite persoane, am adus la randul meu anumite persoane in trecut pe comunitate si voi aduce si acum daca voi gasi pe cine , nu ezit sa fac asta si bineinteles in 2020, cand m-am alaturat acestei comunitati alaturi de niste amici (va stiti voi majoritatea) , ma alaturasem si categoriei de Jocuri Online ca Moderatoare pe forum , am stat o perioada nu mai stiu exact sincer cat dar, apoi ma retrasesem dar nu mai stiu exact motivul , pot spune doar ca ma lasasem de cs si tot ce tine de comunitati si posibil din …