Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Ieri la 09:26 Global-Moderators Postat Ieri la 09:26 Numele tău : @Răzvan @ LCS LuO3uF2.png Vârsta ta : 22 LuO3uF2.png Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am fost mai mult pe partea de forum, am ajutat aici cu implicare și activitate și doresc sa o fac și pe TS3. LuO3uF2.png Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Fiind o persoana serioasa as putea sa o ajut cu activitatea mea care este una buna și cu implicare în a ajuta membrii ts3. LuO3uF2.png Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @devylinn @ Leaguecs LuO3uF2.png Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): PRIMĂVARA2025LCS LuO3uF2.png UniqueID : HQGC6NPxR4F+RZHaMRpsaJnyMiPvYkfcHxHrqQYaubE= 1
LCS PREMIUM hallen♥ Postat Ieri la 10:24 LCS PREMIUM Postat Ieri la 10:24 Sincer sa fiu cu tine, prefer să îți zic upfront. Personal, nu prea te suport, ai un caracter mai... Special. Normal, asta e părere personala, doamne ferește poate ești un om extraordinar și Io greșesc, dar cam aia e, momentan cam așa stau lucrurile. imi pare rău, dar de la mine ai un Ia acest contra pe post de "hmm, poate ceva într-adevăr e greșit"
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 10:37 Administrator Postat Ieri la 10:37 si din partea mea 1
Administrator RĂDUCU Postat Ieri la 10:57 Administrator Postat Ieri la 10:57 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul. 1
Postări Recomandate