Sari la conținut

rezeck

Members
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui rezeck

BRONZE II

BRONZE II (5/25)

  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

-1

Reputație Comunitate

  1. Așteptăm dovezile la comportamentul inadecvat pentru ban-ul de două ore .
  2. Salutare ! Așteptăm dovezile adminilor reclamați și apoi vom lua o hotărâre ! Te-aș ruga și pe tine dacă ai o dovadă ceva să o atașezi la cerere pentru cei doi !
  3. Salutare ! Din punctul meu de vedere , dupa ce am observat demo-ul nu este suspecta de wall..se vede clar ca joaca la sunet + nu se vede nimic suspect sau ca ar merge cu tinta dupa toti prin perete sau ca ar stii unde sunt playeri ! Deci Pro pentru unban ! Asteptam raspunsul celorlalti admini !
  4. Nick-jucator: IarbaDulce IP: 77.147.55.33 Steam-id: STEAM_1:0:90002212 Motiv: Nu mi-a dat pozele. M-am chinuti cu el de 35-40 de minute plus jucatori de pe server GhostMan DuTu si inca 2 -3 iau explicat + eu iam explicat ca la carte ce si cum el a iesit de pe sv ca vorbeste cu Extazz ( este pasiv de wall ) Dovada:(Photo / Demo): https://imgur.com/a/dzsWlcH (asta este prima lui poza care mi-a dat-o pe cs inainte sa iasa si sa incepem discutia pe discord pentru a il ajuta ) https://imgur.com/EpCUn9q https://imgur.com/0kKIHdw https://imgur.com/NvcPPw3 https://imgur.com/aVCg3O4 ************************************************ Ban Information Name: IarbaDulce IP: 77.147.55.33 Reason: NO.SS Unban Time: Permanent Ban ************************************************
  5. Numele dumneavoastră : reZecK Numele adminului : KING | MaN1aKu Data şi ora la care s-a produs incidentul : 22:50 - 23.12.2023 Motivul plângerii : Mi-a dat ban ! Comanda folosita pe alt admin datorita faptului ca iam zis ca schimba mapa fara vote !!!!! Nu este prima data , s-a mai intamplat si sa discutat si sa rezolvat . De data asta a facut din nou pur si simplu am intrebat este voie sa dam fara vote cand suntem 2 admini pe sv ? Si ce sa zic..domnul Man1ak a crezu de cuviinta ca imi da ban ca eu il invat sa admineze ! Dovezi (poze/demo) : https://imgur.com/SQKUVwe https://imgur.com/kd01W3c https://imgur.com/Rg95FzX ( Tinand cont ca noi am discutat pe Grupul de Whatsupp :)) , el mi-a dat ban pe sv...) Astept raspunsul domnilor mai mari in grade sa imi dea si o explicatie de ce am luat ban, sa imi spuneti cine a fost si cum a fost devina si daca se poate as dori sa luati si o masura pentru ManiaKul ! Va Multumesc !
  6. Nick-jucator: IP: Steam-id: Motiv: Dovada:(Photo / Demo):
  7. Salutare ! Te mai poti uita inca o data pe cerere nu ai pust timpul cand poti fi activ pe sv ! Apoi vei avea un Pro si de la mine .
  8. Am revenit cu regulamentul citit ! Cuvantul cheie este CHRISTMAS !
  9. NICK: reZecK VARSTA(MINIM 16 ANI): 28 INTERVARLUL INTRE CARE POTI ADMINA: luni - vineri de la 18-22:00 . Sambata(16-00:00 noaptea) duminica ( 9:00-20 21:00) ID-STEAM: STEAM_0:0:569399082 EXPERIENȚĂ-AMXX: 4-5 ani poate si mai mult ! POTI DONA?: Daca e nevoie desigur ! VEI VOTA SV?: Am facut-o deja si o voi face zi de zi cand voi intra ! CONTACT(NR-TEL/FACEBOOK): Da am. AI CITIT REGULAMENTUL?: Da CUVANTUL CHEIE: CHRISTMAS Link Scan Wargods(Obligatoriu): https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2783630 ORE-GAMETRAKER:(OBLIGATORIU): https://www.gametracker.com/player/reZecK/89.40.233.106:27015/ slab la ore dar imi revin :)) DISCORD/WAPP/TS- DA/NU: reZeck#9335
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate