TheDude @ LCS Postat Martie 14 Postat Martie 14 3 hours ago, V a l y # said: Salutare ce faceti toate bune ? salut, bine, tu ce faci?
Baby Gang Postat Martie 14 Autor Postat Martie 14 Acum 5 ore, V a l y # a spus: Salutare ce faceti toate bune ? Salutare, da, tu?
canceru Postat Aprilie 7 Postat Aprilie 7 http://Daily Mail: "Marele antrenor român Mircea Lucescu a murit la vârsta de 80 de ani. Lucescu a fost un obișnuit să câștige trofee pe bandă rulantă, atât ca jucător, cât și ca antrenor. El a fost internat în spital după ce a suferit un infarct". Adio Lucescu RIP
MaGek Postat Aprilie 7 Postat Aprilie 7 1 hour ago, canceru said: http://Daily Mail: "Marele antrenor român Mircea Lucescu a murit la vârsta de 80 de ani. Lucescu a fost un obișnuit să câștige trofee pe bandă rulantă, atât ca jucător, cât și ca antrenor. El a fost internat în spital după ce a suferit un infarct". Adio Lucescu RIP Link No Works 1
canceru Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 E un reply de omagiu Adus celui mai galonat antrenor roman,tu nai cum sa sti
LCS PREMIUM Vanthea Postat Aprilie 8 LCS PREMIUM Postat Aprilie 8 Acum 7 minute, canceru a spus: E un reply de omagiu Adus celui mai galonat antrenor roman,tu nai cum sa sti Nu merge să dai click pe link a spus . Ps : nici mie. 1 1
canceru Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Acum 18 minute, Vanthea a spus: Nu merge să dai click pe link a spus . Ps : nici mie. Nu e link,am pus aia ca si in uk il plang stirea completa e la stiri sport
Rusu Radu Postat Mai 16 Postat Mai 16 Salutare tuturor, Din păcate, contul meu de Discord a fost compromis . Din această cauză, contul a fost limitat de către Discord pentru activități suspecte, cel mai probabil legate de spam sau acces neautorizat. Pentru a evita orice problemă sau confuzie , am decis să solicit ștergerea definitivă a contului respectiv . Dacă ați primit mesaje ciudate, suspecte sau vulgare din partea acelui cont, vă rog să le ignorați complet. Îmi cer sincer scuze pentru orice neplăcere creată. După confirmarea ștergerii complete a contului, îmi voi crea un cont nou . ❤ Vă mulțumesc pentru înțelegere ! ❤ 1
Oregon Postat Marți la 16:32 Postat Marți la 16:32 Salut. Avem jucatori de CS 2 care au jucat modul Zombie Plague pe CS1.6? Sa vina in staff si sa ajute putin la teste? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum