Global-Moderators Răzvan @ LCS Posted April 14 Global-Moderators Posted April 14 Salut, fiind o categorie noua, voi incepe eu prin creearea primului topic. Aici în acest topic aveți dreptul de a vorbi fiecare ce dorește, totul un limita bunului simt: Fără înjurături Fără reclamă Am creat acest topic pentru a mai interacționa și noi cu membrii Comunității. Dau eu startul prin a va saluta si a va intreba ce mai faceți? 1 Quote
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 Eu la munca, de dimineata raspund doar la telefoane :))) 1 Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 Salutare, După câteva zile în care am încercat să îmi adun puterile și gândurile, în urma unui deces în familie — atât așteptat, cât și neașteptat — am revenit. Cum sunteți? Ce mai faceți? 1 Quote
Community Administrators Luxie Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 Cu a cafea langa mine, ma gandesc ca diseara trebuie sa merg la munca :)) Quote
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 Acum 8 minute, Luxie a spus: Cu a cafea langa mine, ma gandesc ca diseara trebuie sa merg la munca :)) Nu aveai liber 2 zile?:)) Quote
Community Administrators Luxie Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 1 minute ago, devylinn @ Leaguecs said: Nu aveai liber 2 zile?:)) Mai lucrez in seara asta, si dupa 3 libere 1 Quote
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 Acum 1 minut, Luxie a spus: Mai lucrez in seara asta, si dupa 3 libere Mai rezista si in seara asta Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 Ce ar fi mers o cafea de la Marriott Quote
Community Administrators Luxie Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 7 minutes ago, devylinn @ Leaguecs said: Mai rezista si in seara asta #rezist 6 minutes ago, Dexter. @ GOV.RO said: Ce ar fi mers o cafea de la Marriott Sau de la Starbucks Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted April 14 Community Administrators Posted April 14 Acum 4 minute, Luxie a spus: #rezist Sau de la Starbucks un caramel frappuuuuuuuuuucinoooooooooooooooo 1 Quote
Global-Moderators Răzvan @ LCS Posted April 23 Author Global-Moderators Posted April 23 Acum 36 minute, PlayZeeK. # GFX a spus: e cald azi Era și timpul sa vina căldură. Sa vina vara sa mergem la mareeee Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted April 23 Community Administrators Posted April 23 Acum 12 minute, Răzvan @ LCS a spus: Era și timpul sa vina căldură. Sa vina vara sa mergem la mareeee Unii se plâng de căldură, eu mă plâng de stat pe scaun.. we're not the same. 1 Quote
Global-Moderators Răzvan @ LCS Posted April 23 Author Global-Moderators Posted April 23 Chiar acum, Dexter. @ GOV.RO a spus: Unii se plâng de căldură, eu mă plâng de stat pe scaun.. we're not the same. Vine și vremea ta când o sa fii la soare stand cu o bautura răcoritoare și noi la munk. Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted April 23 Community Administrators Posted April 23 Acum 1 minut, Răzvan @ LCS a spus: Vine și vremea ta când o sa fii la soare stand cu o bautura răcoritoare și noi la munk. Eu am un program nu așa flexibil ca al vostru, probabil și de aia sunt la ora asta la birou și alții acasă. În altă ordine de idei, felicitări @biapentru modul curat și plăcut vizual de postare, ține-o tot așa. keep it up. 1 Quote
bia Posted April 23 Posted April 23 Acum 4 minute, Dexter. @ GOV.RO a spus: Eu am un program nu așa flexibil ca al vostru, probabil și de aia sunt la ora asta la birou și alții acasă. În altă ordine de idei, felicitări @biapentru modul curat și plăcut vizual de postare, ține-o tot așa. keep it up. Mulțumeesc mult@Dexter. @ GOV.RO. It means a lot 1 Quote
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted April 23 Community Administrators Posted April 23 Acum 1 minut, bia a spus: Mulțumeesc mult@Dexter. @ GOV.RO. It means a lot Eu ti-am dat si ador kw 1 Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted April 23 Community Administrators Posted April 23 Acum 1 minut, devylinn @ Leaguecs a spus: Eu ti-am dat si ador kw Repede sari tu, tovarăsă... 1 Quote
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted April 23 Community Administrators Posted April 23 Chiar acum, Dexter. @ GOV.RO a spus: Repede sari tu, tovarăsă... Pai nu, shhh :))) Quote
bia Posted April 23 Posted April 23 Acum 2 minute, devylinn @ Leaguecs a spus: Eu ti-am dat si ador kw Cea mai scumpaa🩷 1 Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted April 23 Community Administrators Posted April 23 Acum 2 minute, bia a spus: Cea mai scumpaa🩷 Alo, discriminare...... 2 Quote
.Alexander Posted Wednesday at 23:01 Posted Wednesday at 23:01 Uneori mă întreb de ce anumite instanțe oferă dosare de zici că sunt filme polițiste. Apropo, mă bate un gând să revin pe forum ca și moderator Quote
Global-Moderators Răzvan @ LCS Posted Wednesday at 23:05 Author Global-Moderators Posted Wednesday at 23:05 Acum 3 minute, .Alexander a spus: Uneori mă întreb de ce anumite instanțe oferă dosare de zici că sunt filme polițiste. Apropo, mă bate un gând să revin pe forum ca și moderator Sincer nu te cunosc, dar m-as bucura sa revii ca și moderator. Alta atmosfera este când suntem mai multe persoane in staff. 1 Quote
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted Thursday at 10:39 Community Administrators Posted Thursday at 10:39 Acum 11 ore, .Alexander a spus: Uneori mă întreb de ce anumite instanțe oferă dosare de zici că sunt filme polițiste. Apropo, mă bate un gând să revin pe forum ca și moderator Hai ca te astept cu cererea Pe langa ca avem nevoie de staff, pari si un om cu capul pe umeri si matur 1 Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted Thursday at 10:47 Community Administrators Posted Thursday at 10:47 Acum 11 ore, .Alexander a spus: Uneori mă întreb de ce anumite instanțe oferă dosare de zici că sunt filme polițiste. Apropo, mă bate un gând să revin pe forum ca și moderator Chiar te invit, tovarășe să te alături în echipă, promit să te învăț c. proc. civilă și c. proc. penală. (știu că ești pasionat de asta.) 1 Quote
Recommended Posts