Sari la conținut

Răzvan-

Members
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Răzvan-

  • Dată Naștere 16.09.2003

Configurații server

  • Server & Games
    AKA

Vizitatori Recenți Profil

1.767 citiri profil

Realizările lui Răzvan-

GOLD II

GOLD II (11/25)

  • 4 ani de LeagueCS Rar
  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 1 an de LeagueCS
  • 2 ani de LeagueCS

Insigne recente

66

Reputație Comunitate

  1. Răzvan-

    Prezentare Murphy

    Bine ai venit, Denis.
  2. Atacantul englez Harry Kane a reuşit primul său hat-trick în tricoul echipei Bayern Munchen, în partida pe care campioana en titre a Germaniei a câştigat-o fără drept de apel pe teren propriu, cu scorul de 7-0, în faţa formaţiei VfL Bochum, sâmbătă, în cadrul etapei a 5-a a sezonului. Kane, căpitanul selecţionatei Angliei, recrutat de Bayern în această vară de la Tottenham Hotspur în schimbul sumei de 100 de milioane de euro, a punctat în minutele 12, 54 (din penalty) şi 88, celelalte goluri fiind marcate de Eric Maxim Choupo-Moting (4), Matthijs de Ligt (29), Leroy Sane (38) şi Mathys Tel (81). Internaţionalul englez a ajuns astfel la un total de şapte goluri în primele sale cinci meciuri din Bundesliga, doborând recordul deţinut de Gerd Muller (1965), Miroslav Klose (2007) şi Mario Mandzukic (2012), toţi cu câte cin goluri în tricoul lui Bayern după cinci partide. În urma acestei victorii, Bayern Munchen a preluat conducerea în clasament, devansându-le cu un punct pe VfB Stuttgart şi RB Leipzig, învingătoare la rândul lor în această rundă. Rezultate: Vineri VfB Stuttgart - SV Darmstadt 3-1 Au marcat: Millot (22), Guirassy (32, 90+2), respectiv Zagadou (17 - autogol). Sâmbătă Bayern Munchen - VfL Bochum 7-0 Au marcat: Choupo Moting (4), Kane (12, 54 s.p., 88), De Ligt (29), Sané (38), Tel (81). Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg 1-0 A marcat: Reus (68). Union Berlin - Hoffenheim 0-2 Au marcat: Kramaric (22 - penalty), Beier (38). Borussia Moenchengladbach - RB Leipzig 0-1 A marcat: Werner (75). FC Augsburg - TSV Mainz 2-1 Au marcat: Demirovic (15, 45), respectiv Ajorque (6). Sâmbătă seara se dispută partida Werder Bremen - FC Koln, în timp ce duminică sunt programate meciurile Bayer Leverkusen - Heidenheim şi Eintracht Frankfurt - SC Freiburg. Clasament: 1. Bayern Munchen 13 puncte, 2. VfB Stuttgart, 12 puncte, 3. RB Leipzig, 12 puncte, 4. Hoffenheim, 12 puncte, 5. Borussia Dortmund 11 puncte, 6. Bayer Leverkusen, 10 puncte etc. Sursă: AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda).
  3. Răzvan-

    Prezentare bachi

    Bine ai venit pe LeagueCS România, Andrei.
  4. Răzvan-

    Prezentare doooc

    Salut @doooc zis și Ciucu acum ceva ani de zile, ședere plăcută aici!
  5. Bine ai venit pe LeagueCS România.
  6. Elche se află pe ultima poziție în clasamentul din La Liga cu doar 16 puncte după 32 de meciuri disputate în primul eșalon al Spaniei. În consecință, formația dirijată de Sebastian Beccacece a înregistrat a treia victorie împotriva lui Vallecano. Ultima clasată a răzbunat-o pe FC Barcelona! Elche a „spulberat” echipa care i-a învins pe catalani în etapa precedentă În runda precedentă, Vallecano a învins-o pe FC Barcelona, liderul, cu 2-1, dar acasă la ultima clasată nu a putut să mai țină pasul. Elche a marcat de 4 ori și a obținut trei puncte, dar tot e departe de ieșirea din „zona fierbinte” a campionatului. Tete Morente a deblocat tabela pe finalul primei reprize (minutul 45+1), iar Lucas Boye (minutul 52) a majorat diferența în partea secundă. La un minut după, Fidel a dus scorul la 3-0, iar Gerard Gumbau (minutul 72) a închis tabela de marcaj la 4-0. Vallecano a jucat cu un om în minus încă din minutul 27, când centralul Lopez a decis să-l elimine pe fundașul central Florian Lejeune, în urma unui fault. Asta se pare că a destabilizat defensiva oaspeților, care au pierdut primul meci după ce au învins liderul, Barca. Cei mai bine cotați fotbaliști de la Elche Conform Transfemarkt, valoarea tuturor jucătorilor duce undeva la 60 milioane de euro, iar cel mai bine cotat fotbalist al lui Elche e argentinianul cu cetățenie italiană, Lucas Boye (27), pe care site-ul de specialitate îl apreciază la șase milioane de euro. Lista continuă cu Edgar Badia, Alex Collado și Jose Angel Carmona (patru milioane de euro). Omar Mascarell și Lautaro Blanco sunt cotați la 3.5 milioane de euro, în timp ce Pere Milla, Gerard Gumbau, Ezequiel Ponce și Raul Guti, la 3 milioane. Sursă: sport.ro.
  7. Evoluțiile campionului mondial le-au atras atenția oficialilor de la Newcastle, revelația acestui sezon din Premier League și cel mai bogat club din lume, patronat de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite. Paulo Dybala e dorit de Newcastle! Newcastle îl vrea pe Dybala, dar pentru transferul său nu ar fi nevoită să facă o ofertă-record. Sud-americanul are în contractul său cu AS Roma o clauză potrivit căreia poate pleca în alt campionat dacă o echipă oferă suma de 12 milioane de euro, scrie calciomercatoweb.it. Recent, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Dybala ar avea anumite clauze în contractul său cu AS Roma. Există o clauză de reziliere și pentru cluburile din Italia interesate de transferul său, în valoare de 20 de milioane de euro. În acest sezon, Dybala a înscris de 16 ori în 34 de partide pentru AS Roma, în toate competițiile, cifră la care se adaugă și opt pase decisive. United și Real Madrid mai sunt pe urmele lui Dybala! Presa internațională zvonește că argentinianul ar mai fi dorit de Manchester United și Real Madrid. Mai mult, publicația Daily Mail susține că Dybala este văzut de Erik ten Hag (53 ani) o soluție pe termen lung pentru postul de „număr 10”. „Wout Weghorst a fost adus sub formă de împrumut de la Burnley, dar Dybala, care de obicei joacă în spatele vârfului, ar reprezenta o soluție pe termen lung”, a explicat sursa citată. 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Dybala cu AS Roma Instituto AC Cordoba și Palermo sunt echipele la care a mai jucat Dybala de-a lungul carierei 30 de milioane de euro este cota de piață actuală a mijlocașului ofensiv, conform Transfermarkt. Sursă: sport.ro.
  8. Atacantul spaniol Lamine Yamal a devenit sâmbătă cel mai tânăr debutant din istoria clubului FC Barcelona în campionatul de fotbal al Spaniei, după ce a fost introdus în joc în repriza secundă a meciului cu Betis Sevilla (scor 4-0), la vârsta de 15 ani, 9 luni şi 16 zile. Yamal a scris istorie pentru Barcelona Yamal a depăşit astfel recordul deţinut de Vicenç Martínez, un fotbalist "azulgrana" din anii 1940, care a debutat la 16 ani, 9 luni şi 5 zile. Pe lista celor mai tineri debutanţi ai clubului FC Barcelona mai figurează Ansu Fati (16 ani, 9 luni şi 25 de zile), Bojan Krkic (17 ani) şi Pablo Paez ''Gavi'' (17 ani şi 24 de zile). Lamine Yamal, care a purtat tricoul cu numărul 41, a intrat pe teren în minutul 83 al jocului de pe Camp Nou, în locul lui Gavi. Pe 23 aprilie, înaintea meciului cu Atletico Madrid, Lamine Yamal devenise deja cel mai tânăr fotbalist din istoria clubului FC Barcelona convocat la prima echipă. Sursă: sport.ro.
  9. Elias Charalambous a ales echipa de start pentru meciul din Bănie. Va fi prima partidă după conferința de presă în cadrul căreia Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal. Singura surpriză majoră din primul ”11” al vicecampioanei este titularizarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș dreapta, în locul lui Deian Sorescu. De asemenea, și David Miculescu a fost preferat pe postul de extremă dreaptă, în dauna lui Andrei Cordea. Universitatea Craiova - FCSB, echipele de start: Universitatea Craiova: Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Raul Da Silva, Ndong - Screciu, Mateiu - Cîmpanu, Baiaram, Ivan - Markovic Rezerve: Lazar, Căpățînă, Găman, Badelj, Sala, Roguljic, Ișfan, Rivaldinho, Koljic FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Cristea, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Miculescu, Compano, Fl. Coman Rezerve: Vlad, Haruț, Omrani, Sorescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea Universitatea Craiova - FCSB, meci important pentru titlu O singură victorie au reuşit bucureştenii în ultimele cinci dispute directe (8 mai 2022, Universitatea Craiova - FCSB 0-1), în rest au fost două succese ale oltenilor şi două rezultate de egalitate. Antrenorul Eugen Neagoe se află în faţa celui de-al 17-lea duel din campionat cu gruparea roş-albastră, palmaresul actualului tehnician al Universităţii cuprinzând două victorii, patru remize şi 10 înfrângeri. Sursă: sport.ro.
  10. Echipa de fotbal SSC Napoli este nevoită să mai aştepte până va intra oficial în posesia titlului de campioană a Italiei, după ce a obţinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu, scor 1-1, în faţa formaţiei Salernitana, duminică în etapa a 32-a din Serie A. Cei 55.000 de suporteri prezenţi pe stadionul Diego Maradona au început deja să sărbătorească al treilea titlu din istoria clubului Napoli, după golul marcat de fundaşul Mathias Oliveira în repriza secundă (62). Însă Salernitana a restabilit egalitatea în minutul 84, prin Boulaye Dia, amânând astfel petrecerea gazdelor. După eşecul suferit de Lazio pe terenul formaţiei Inter Milano (1-1), SSC Napoli avea nevoie de o victorie cu Salernitana pentru a-şi asigura matematic titlul de campioană, cu şase etape înainte de finalul sezonului. Echipa antrenată de Luciano Spalletti are un avans de 18 puncte faţă de Lazio, ocupanta locului secund, însă Juventus (locul 3), se poate apropia la 17 puncte de lider, în cazul unui succes la Bologna, duminică seară. Napoli va fi aşadar campioană în următoarea etapă dacă va câştiga meciul de joi cu Udinese, însă poate intra în posesia titlului încă de miercuri, în funcţie de rezultatele obţinute de Lazio şi Juventus. Rezultate: Vineri Lecce - Udinese 1-0 A marcat: Strefezza (62 - penalty). Spezia - Monza 0-2 Au marcat: Ciurria (21), Augusto (90+3). Sâmbătă AS Roma - AC Milan 1-1 Au marcat: Abraham (90+4), respectiv Saelemaekers (90+7). Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă la AC Milan. Torino FC - Atalanta Bergamo 1-2 Au marcat: Sanabria (75), respectiv Zappacosta (34), Zapata (88). Duminică Inter Milano - Lazio Roma 3-1 Au marcat: Martinez (78, 90), Gosens (83), respectiv Anderson (30). Fundaşul Ştefan Radu a fost rezervă la Lazio. Cremonese - Hellas Verona 1-1 Au marcat: Okereke (9), respectiv Verdi (75). Fundaşul Vlad Chiricheş a fost rezervă la Cremonese. SSC Napoli - Salernitana 1-1 Au marcat: Olivera (62), respectiv Dia (84). Sassuolo - Empoli 2-1 Au marcat: Berardi (82, 90+7 - penalty), respectiv Cambiaghi (11). Mijlocaşul Răzvan Marin a fost integralist la Empoli. Duminică se mai dispută partidele Fiorentina - Sampdoria Genova şi Bologna - Juventus Torino. Clasament: 1. SSC Napoli 79 puncte 2. Lazio Roma 61 3. Juventus Torino 59 4. Inter Milano 57 5. AC Milan 57 6. AS Roma 57 7. Atalanta Bergamo 55 8. Bologna 44 Sursă: AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda).
  11. Răzvan-

    Prezentare ZyReX

    Bine ai venit pe LeagueCS!
  12. Bine ai venit pe LeagueCS!
  13. Câinii latră, ursul merge. Tot înainte LeagueCS.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate