Albu Postat Sâmbătă la 23:28 Postat Sâmbătă la 23:28 (editat) Numele tău : Narcis Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: in trecut am mai fost in staff-ul asistentei, am ajutat cu publicitate pe canalul de youtube cat si pe tiktok, ceea ce voi face in continuare! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : ajutarea noilor membrii ai comunitatii si o atmosfera placuta ! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): lcsbest UniqueID : K1qzR670U5CT8Ez4LTm3fwBzxco= Editat 8 ore în urmă de Daimond Kane 1 1
Daimond Kane Postat Sâmbătă la 23:37 Postat Sâmbătă la 23:37 E un băiat de treabă. A mai fost în staff. Cred că va face treabă bună. Mult succes, amice!
Moderators Claudiu95 Postat 20 ore în urmă Moderators Postat 20 ore în urmă Pro si mai multa activitate
Administrator RĂDUCU Postat 18 ore în urmă Administrator Postat 18 ore în urmă Pentru perioada de probă.
Daimond Kane Postat 8 ore în urmă Postat 8 ore în urmă Contactează, te rog, un LCS - Support TS3, pentru primirea gradului și pentru efectuarea instructajului. Bine ai revenit în staff! Mult succes în activitate!
Postări Recomandate