Albu Postat Sâmbătă la 23:28 Postat Sâmbătă la 23:28 (editat) Numele tău : Narcis Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: in trecut am mai fost in staff-ul asistentei, am ajutat cu publicitate pe canalul de youtube cat si pe tiktok, ceea ce voi face in continuare! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : ajutarea noilor membrii ai comunitatii si o atmosfera placuta ! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): lcsbest UniqueID : K1qzR670U5CT8Ez4LTm3fwBzxco= Editat 18 ore în urmă de Daimond Kane 1 1
Daimond Kane Postat Sâmbătă la 23:37 Postat Sâmbătă la 23:37 E un băiat de treabă. A mai fost în staff. Cred că va face treabă bună. Mult succes, amice!
Moderators Claudiu95 Postat Ieri la 07:31 Moderators Postat Ieri la 07:31 Pro si mai multa activitate
Administrator RĂDUCU Postat Ieri la 09:51 Administrator Postat Ieri la 09:51 Pentru perioada de probă.
Daimond Kane Postat 18 ore în urmă Postat 18 ore în urmă Contactează, te rog, un LCS - Support TS3, pentru primirea gradului și pentru efectuarea instructajului. Bine ai revenit în staff! Mult succes în activitate! 1
Postări Recomandate