Sari la conținut

[SPORT ] - Inter Milano s-a impus in derby-ul cu AC Milan 4-2


Demons.

Postări Recomandate

Inter - Milan 4-2. Echipa lui Conte câștigă spectaculos în ”Derby della Madonnina” și urcă pe primul loc în Serie A.

Puține meciuri din lume stârnesc atâta pasiune ca derby-ul Inter - Milan, care face San Siro să dea în clocot. Interiștii au nevoie neapărat de victorie în etapa a 23-a, dacă vor să treacă pe primul loc în Serie A, la egalitate cu Juventus, care a pierdut surprinzător în fața celor de la Verona.

Derby della Madonnina a început cu spectacolul din tribune și a continuat pe teren, unde Milan a reușit o primă repriză excelentă. Oaspeți pe San Siro, rossonerii au avut prima ocazie prin Calhanoglu, care a lovit bara.

Diego Godin a fost aproape de gol, după o fază fixă, însă lovitura de cap a uruguayanului a ocolit poarta. Apoi, Donnarumma și-a salvat colegii la șutul lui Vecino. Până la pauză, ocaziile s-au răzbunat. Milan a deschis scorul prin Rebic, după ce Zlatan Ibrahimovic i-a pus mingea pe tavă în fața porții. Pasator la primul gol, suedezul și-a trecut numele și pe lista marcatorilor în prelungirile primei reprize.

Certați la pauză de Antonio Conte, jucătorii Interului au strălucit în debutul părții secunde. Torpila lui Brozovic nu i-a dat nicio șansă lui Donnarumma, iar 2 minute mai târziu, portarul Milanului a fost învins din nou. Revenirea gazdelor a fost completa grație lui De Vrij. Olandezul și-a trecut în cont cel de-al doilea gol din acest sezon și a declanșat fiesta printre fanii Interului.

La 10 minute după ce a intrat pe teren, Eriksen a fost la câțiva centimetri de gol, a nimerit transversala din lovitură liberă. Ibrahimovic a avut ghinion și el pe final. Suedezul a trimis în bară. În prelungiri, Lukaku i-a dat ultima lovitura Milanului și a stabilit scorul final, 4-2. După victoria din Derby della Madonnina, Inter a urcat din nou pe primul loc în Serie A, la egalitate de puncte cu Juventus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate