nu stiu ce nume sa p Postat Sâmbătă la 20:02 Share Postat Sâmbătă la 20:02 Nume actual: nu stiu ce nume sa p Numele pe care il doriti: DJ BOBY Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cont-ul l-am facut acum ceva vreme la graba. Link de la ultima cerere:- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Sâmbătă la 20:22 Administrator Share Postat Sâmbătă la 20:22 Acum 19 minute, nu stiu ce nume sa p a spus: Nume actual: nu stiu ce nume sa p Numele pe care il doriti: DJ BOBY Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cont-ul l-am facut acum ceva vreme la graba. Link de la ultima cerere:- Te rog alege alt nume deoarece nu ai voie sa pui acea valoare in nume (desi eu nu vad de ce nu te-ar lasa pentru ca e doar DJ BOBY) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.