-=armin=- Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 Nume reclamant: -=armin=- Nume admin reclamat: Teto Motiv: Gag aiurea (10 min)/ Am vrut sa ma pun spec sa fac aceasta reclamatie si ma tot muta. Durata Ban (Daca este cazul):- Dovada(video/poza/demo): https://imgur.com/a/tR5f84N
Mohamed teto Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 You have been disrespecting me since yesterday, and you have been talking to the players, telling them that there is no use in being an admin. You insulted me and left yesterday, and now you are filing a complaint. You are funny. 1
pere Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 Gag pe merit! Nu esti in masura sa critici un admin sa ii zici tu cum isi face el treaba sau sa il inveti. Contra la reclamatie. 1
-=armin=- Postat Octombrie 22 Autor Postat Octombrie 22 i didnt disrespect u, i just said u dont make ur work, i told u he uses pb and lm and u ignore, fr?
-=armin=- Postat Octombrie 22 Autor Postat Octombrie 22 (editat) frate, toată lumea poate critica un admin, dacă este admin e normal să își facă treaba, nu? i am spus de ăla ca folosește pb și lm în 2 mesaje, și el îmi dă gag pe motiv spam? Editat Octombrie 22 de -=armin=-
Oregon Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 (editat) Merită warn Teto din mai multe motive: 1. Nu a prezentat nicio dovadă în care să arate ca tu ai jignit cu ceva pe cineva. Adminul are nevoie de dovezi în aceste situații. 2. NU TE-A AVERTIZAT CUM SPECIFICA NOUL REGULAMENT. 3. Regulamentul NU INTERZICE sa stai spectator exceptând situația în care serverul este full și se înțelege de la sine ca nu ai voie să fii afk sau spectator. 4. Dacă unui admin nu-i convine ceva nu înseamnă ca trebuie să facă abuz. Nu așa se rezolvă situațiile. Pro pentru warn. Știu cum stă treaba și am observat și eu ca unii admini au început să fie prea șefi si nu mai aplică corect regulamentul. Editat Octombrie 22 de Oregon 5
zennik Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 PRO ,playerul are dreptate , nu văd un motiv pentru gag , nu s-a folosit nici un limbaj necenzurat sau o insulta 1
zuky Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 (editat) Contra! Dovezile nu se pupa intre ele,faci screen doar la ce iti convine tie si vrei sa fi doar tu inteles,din cate vad eu tu mai vorbeai cu cineva,ai zis ca are admin degeaba,ai 3 ss-uri in momente diferite,teto nu ti-a dat gag pentru ca ai mentionat cele de mai sus sunt sigur 100%!daca xenon verifica logo-urile si se dovedeste ca ai jignit vei fi sanctionat pentru sabotaj si minciuna! + ca la motiv mentionezi ca ai vrut sa te pui spec sa faci aceasta reclamatie si el ti-a dat gag,pana la urma pentru ce reclami,ca te muta ct/ts sau gag ? bafta in continuare! Editat Octombrie 22 de zuky 2 1 1
-=armin=- Postat Octombrie 22 Autor Postat Octombrie 22 Frate, el a spus ca mi-a dat gag pt spam, cand eu am dat doar 2 mesaje, și alea pentru ca un player nu juca corect, dupa aceea am vrut sa ma pun spec sa fac reclamația, cand pe server erau decât 13-14 playeri, deci nu cred ca el trebuia sa ma mute la tero, este clar abuz, data viit iti fac ss la toata consola 1
zuky Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 (editat) 13 hours ago, -=armin=- said: Frate, el a spus ca mi-a dat gag pt spam, cand eu am dat doar 2 mesaje, și alea pentru ca un player nu juca corect, dupa aceea am vrut sa ma pun spec sa fac reclamația, cand pe server erau decât 13-14 playeri, deci nu cred ca el trebuia sa ma mute la tero, este clar abuz, data viit iti fac ss la toata consola ideea e sa arati tot ce s-a discutat nu doar fraze din ceea ce ce crezi tu,eu ti-am zis ce observ Editat Octombrie 23 de zuky 1
-=armin=- Postat Octombrie 23 Autor Postat Octombrie 23 Acum 3 ore, zuky a spus: ideea e sa arati tot ce s-a discutat nu doar fraze din ceea ce ce crezi tu,eu ti-am zis ce observ data viitoare îți arăt frt și ai să vezi ca e cum zic eu
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Octombrie 23 LCS PREMIUM Postat Octombrie 23 (editat) Teto primeste 1 warn ! Gag dat pe degeaba ! T/C Editat Octombrie 23 de Cizmă Bă @ Zm 2 3
Postări Recomandate