Administrator devylinn @ LCS Postat Iulie 8 Administrator Postat Iulie 8 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @1st_Psycho Viata personala Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cosmin 27 Brasov Romania Reporter - devylinn @LeagueCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Rutina mea dimineata incepe cu o cafea tare apoi mai scriu la piese apoi munca Reporter - devylinn @LeagueCS: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Diferente mai mici intre scarile sociale Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Stapanesc deja darul scrisului in rime Reporter - devylinn @LeagueCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Sanatatea, fericirea, dragostea, banii, faima. Reporter - devylinn @LeagueCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: De obicei imi urmez rutina de cafea + versuri apoi intru pe TS unde ma bucur de compania colegilor nostri Reporter - devylinn @LeagueCS: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cu bune cu rele sunt multumit de propria-mi persoana desi am asteptari si pretentii prea mari de la mine insumi uneori Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Ca si unele persoane si lucrurile sunt trecatoare, din nou..sunt multumit cu ceea ce am Reporter - devylinn @LeagueCS: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cred ca atunci cand am avut examenul pentru atestatul de stivuitorist cu 1 zi inainte de ziua mea Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi în destin? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Nu neaparat dar cred ca toate se intampla cu un motiv Reporter - devylinn @LeagueCS: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viața ta? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Sa continui sa evoluez pe plan muzical Reporter - devylinn @LeagueCS: Care e lucrul pe care oamenii il invata prea tarziu? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Se obisnuiesc tarziu cu ideea ca nimic nu ramane pentru totdeauna Reporter - devylinn @LeagueCS: Daca ai avea 10 minute sa inveti un copil ceva ce l-ai invata? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Sa vorbeasca cu "te rog frumos" si "multumesc" Reporter - devylinn @LeagueCS: Un lucru pe care nu il stie nimeni despre tine? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Sunt prea dur si pretentios cu mine insumi Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde te vezi peste 10 ani? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Greu de spus..pana si ziua de maine e imprevizibila Reporter - devylinn @LeagueCS: 3 lucruri fara de care nu pleci de acasa Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Telefon, casti, tigari Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai vreo teapa luata? Povesteste una Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cu un "inginer de sunet" care mi-a distrus o jumatate de album Intrebări si raspunsuri rapide Reporter - devylinn @LeagueCS: Cu cate perne crezi tu ca e ok sa dormi? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: 3 Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi ca pestii beau apa vreodata? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Da, apoi fac broaste in burta Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum ii explici unui copil conceptul cu zana maseluta? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Noaptea cand dormi vine zana maseluta si schimba dintele cazut cu unul mai rezistent Reporter - devylinn @LeagueCS: Cine ar trebui sa conduca tara? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cineva capabil Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce combinatie de mancaruri ar trebui interzisa? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Mici cu ketchup si ananas pe pizza Reporter - devylinn @LeagueCS: La ce crezi ca se gandesc gastele inainte sa adoarma? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Oare am inchis usa? Reporter - devylinn @LeagueCS: Pot sirenele sa faca copii Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Da, altfel nu ar mai exista sirene Reporter - devylinn @LeagueCS: De ce nu zboara pinguinii? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Sunt prea grasi Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce nu suporti la taximetristi? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cand vorbesc cu "seful" Reporter - devylinn @LeagueCS: Gucci sau H&M ? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Prada Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai vreun sfat pentru tinerii din ziua de azi? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Ascultati muzica de calitate si cu mesaj si daca aveti un artist pe care il apreciati spuneti-i asta cat timp este in viata Reporter - devylinn @LeagueCS: Cea mai buna scuza sa nu mergi la o nunta? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Ma duc la un aerobic pe heavy metal la o inmormantare Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi ca frumoasei adormite ii mirosea gura cand s-a trezit? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Da, nu stiu cum printul a sarutat-o Viata vituala Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Pai "1st" se leaga de data mea de nastere iar "Psycho" pentru ca sunt mai plecat de acasa Reporter - devylinn @LeagueCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cu toate ca toti imi sunt dragi si consider ca sunt persoane cu care chiar ai ce si despre ce vorbi, @Bombo | ftw., @Ares, @X-Tream, @LemoN, @wasd, @Moroilo., @.GoSSen., stresul vietii @devylinn @ LCS, @Claudikes, @Daimond Kane, @MtK_AngeL, @mãdãlinZX, @Stil, @Tweedle, @Popeloo, @.S1ckBoY @ LCS, @Paul1kEEE, mr cojones, bubby, @PiTiCu_Radu, @xxhevvoxx♔, @AdR, Reporter - devylinn @LeagueCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Fratii mei paleta @wasd si @Moroilo., @Paul1kEEE, @Bombo | ftw., @MtK_AngeL cei mai caterinca oameni ai comunitatii Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS ? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Unul dintre verisorii mei juca world of tanks si m-a corupt si pe mine si am fost adoptat rapid de lmn Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Cum a spus domnul @AdR "sunteti o echipa unita si se vede asta" Reporter - devylinn @LeagueCS: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Am avut parte de o primire calduroasa si chiar de au fost probleme s-au rezolvat rapid..o echipa foarte bine structurata Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Nu ii pot numi prieteni, imi sunt prieteni Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai vreun server favorit din comunitate? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Fiind jucator de tancuri nu e neaparat un server dar da, tancuri si ETS 2 Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS ? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Ramaneti in continuare la fel de crazy si unuiti Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Sper din suflet cu cu echipa la fel de unita Reporter - devylinn @LeagueCS: Mulțumesc că ai dorit să participi la acest interviu! O zi frumoasă îți doresc! Asistenta Tehnica - 1st_Psycho: Iti multumesc pentru invitatie Acesta a fost interviul sustinut de catre @devylinn @ LCS & @1st_Psycho Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 1 5
Daimond Kane Postat Iulie 8 Postat Iulie 8 1. Micii cu ketchup sunt o combinație bună de mâncat! 2. Ai uitat să îl menționezi pe CIOCAN!!!!!! 3. Știi cum a sărutat-o prințul pe frumoasa adormită? Ținându-se de nas! INTERVIU DE NOTA 10+! 1 2 2
LCS PREMIUM Tweedle Postat Iulie 8 LCS PREMIUM Postat Iulie 8 Frumos interviu! Si sunt de acord cu Psycho ca micii cu ketchup ar trebui interzisi 1 1
Daimond Kane Postat Iulie 8 Postat Iulie 8 20 minutes ago, Tweedle said: Frumos interviu! Si sunt de acord cu Psycho ca micii cu ketchup ar trebui interzisi Te prind eu pe Teamspeak, cumetre! 1
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 12 Global-Moderators Postat Iulie 12 Nu am să înțeleg de unde atâta pasiune gastronomică pentru a savura micii cu ketchup, ar trebui un OUG prin care să fie interziși... Off-topic, un interviu bine detaliat, felicitări amândurora!
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat August 26 Administrator Postat August 26 5 cu indulgență că nu sunt și eu pe acolo. În rest pentru persoana care a pus aceste întrebări, nota 10, frumoase întrebări. P.S: Mici cu ketchup, foarte buni, nu știți ce e bun înseamnă.. Vai de voi. 2 1
Postări Recomandate