K1LL B0Y Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 (editat) Numele tău : K1LL B0Y Vârsta ta :27 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: nup, doar cu propria prezenta pe ts Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : venirea in ajutor a utilizatorilor noi , activitatea si implicarea mea Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Imi doresc sa fac parte din staff UniqueID : C+dfx7zniKAScSgNxSesVZKZox0= Editat Iulie 5 de K1LL B0Y 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Daimond Kane Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 E băiat de treabă, cu bun simț și serios. Cred că va face treabă bună și sper că va aduce o contribuție însemnată comunității. Mult succes, camarade! FORTZA LEAGUECS! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
.S1ckBoY @ LCS Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 pentru perioada de proba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tweedle Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 PRO pentru perioada de proba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Iulie 5 Share Postat Iulie 5 pentru proba spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
wasd Postat Iulie 6 Share Postat Iulie 6 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iulie 6 Administrator Share Postat Iulie 6 Pro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Iulie 6 Administrator Share Postat Iulie 6 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate