CoMeme.. Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 (editat) Numele tău : Nathan Cocan Vârsta ta : 15 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am fost in trecut pe comunitate si am adus cativa tovarasi. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce imi sta in putinta, sa ajut persoanele noi care vin pe comunitate, si sa incerc sa cresc comunitatea alaturi de ceilalti admini. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @rudansky Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): LeagueCS UniqueID : vqHxWVmnh4rPXSw0OCNawR2Hq+M= Editat Iunie 8 de CoMeme.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
rudansky Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Pentru perioada de proba! 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
wasd Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
.S1ckBoY @ LCS Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Iunie 8 Administrator Share Postat Iunie 8 Pro pentru perioada de proba Consider ca toti meritam o sansa. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Claudiu95 Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Pentru proba sa vedem cum te descurci ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Daimond Kane Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Vârsta minimă pentru aplicarea în staff: 17 ANI. S-a mai pus problema asta în discuție în trecut. Uitați-vă pe regulament! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Pentru probe 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Iunie 8 Administrator Share Postat Iunie 8 pentru perioada de probe să vedem cum te descurci! Baftă! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tweedle Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Pro pentru perioda de proba. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
1st_Psycho Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 pentru perioada de proba 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Iunie 9 Administrator Share Postat Iunie 9 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate