Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

[1]. Nume: Alex [2]. Nick server:RO ALEX KING [3]. Varsta:17 [4]. LeveL:16 [5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/player/RO%20ALEX%20KING/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?:,Zm#LeagueCS [7]. De ce doresti admin?: eu petrec mult timp pe server și doresc admin să nu se mai facă dupa regulament adică: long lm,Pb escape,decent langue etc și de astă doresc.

Postat

Eu iti dau un Pro sa te simti bine ca imi este mila de tine ❤️ 

• Ador 1
  • Mor de râs 1
Postat

Îți dau contra pentru că nu pari a avea peste 17 ani 

Postat
Acum 50 minute, pere a spus:

Eu iti dau un Pro sa te simti bine ca imi este mila de tine ❤️ 

Ms mult 

Postat

Acum ai 17 ani ? În ultima cerere aveai 20 cei asta crezi ca ne jucam aici sau cum ? Încetează sa faci cereri esti un copil care nici nu stie ce e ala buletin și faci tam-tam pe aici ca vrei tu grad. În ritmul asta nu o sa ajungi nicăieri! Un foarte mare CONTRA

Postat

Titlul trebuie să fie "cerere" sau "request" plus numele tău din joc, nu altceva. Pe lângă asta, prin orice spui și faci emani imaturitate, deci votul meu e clar. Contra.

Postat

Contra. Te-am văzut pe server și sigur sigur nu ai 17 ani sau 20 sau cat ai mai spus tu 

EDIT:

Azi ai primit de la mine: Slay pentru abilitate și nu ai atacat + Gag pentru ca ai cerut moduri.

Pentru tine contra va rămâne mereu 😘

Postat

Contra , imi pare rau , eu te-am vazut de multe ori ca joci nasol pe server, te arunci in lasere , nu ataci , nu cred ca ai varsta necesara si responsabilitate pentru a fi in staff

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate