Sari la conținut

[Fotbal] Reacția lui Alex Băluță, după ce a fost fluierat și înjurat de tot stadionul


Postări Recomandate

Alex Băluță, după ce a fost înjurat de suporterii olteni: Nu e plăcut, dar ăsta e nivelul lor

YXNoPTA4YzBlYjBkYmMwMTYyNjZhOGYzNzM4YTkx

Alexandru Băluță (30 ani) a revenit în Bănie, acolo unde e persona non-grata. Fanii olteni l-au fluierat și înjurat la fiecare atingere de balon, iar fotbalistul a recunoscut că nu i-a fost ușor să ignore acest lucru. 

”Uneori nu e tocmai plăcut că toată lumea te înjură. Ăsta e nivelul lor. Așa sunt oamenii aici.

Ne-am simțit obosiți. Am sărbătorit prea mult titlul și poate de aia. Glumesc, desigur. Am avut multe ocazii și am primit ușor golurile. Puteam să egalăm la penalty sau la ocazia lui Tavi Popescu. 

Așteptăm cu nerăbdare acel meci cu CFR Cluj. Merităm pe deplin. Nu va fi un meci ușor. Avem timp să ne refacem până la meciul cu ei. Îmi doresc din tot sufletul să dat tot ce am mai buni.”, a declarat Alex Băluță, la flash-interviu.

Tavi Popescu a jucat accidentat tot sezonul. A dezvăluit acest lucru după eșecul din Bănie

"Eu în ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă, trebuie să mă operez și sper să revin mai puternic. Lipsesc o lună jumate-două, atât durează recuperarea. Nu voi pierde preliminariile europene.

A fost un meci bun, trebuia să dăm tot ce avem mai bun și din păcate am pierdut. Aveam în plan să nu pierdem niciun meci în play-off, dar a venit și înfrângerea.

La finalizare nu cred c-am tratat fazele ok. Am avut și eu una tratată superficial. Putea fi un supergol, dar n-a fost. Am pus presiune pe ei, dar au fost mai buni la finalizare"

SURSA

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate