Sari la conținut

[FOTBAL] Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului din „Ștefan cel Mare”, pentru Andrei Nicolescu. Fanii simt amenințarea retrogradării și au cedat: „Cu torțe ne mobilizează…”


Postări Recomandate

1.webp

Ultrașii de la Sud Dinamo, care au refuzat să intre la meciul cu Voluntari, după ce conducerea clubului le-a atribuit un alt sector deși aveau abonamente în locurile pe care le-au ocupat tradițional în arena „Arcul de Triumf”, au postat un mesaj sugestiv la stadionul din „Ștefan cel Mare”, prin care își demonstrează nemulțumirea față de Andrei Nicolescu, administratorul special al SC Dinamo 1948 SA.

Sud Dinamo, mesaj pentru Andrei Nicolescu. „Partea civilă și partea vătămată…”.

Peluza Sud Dinamo, despre care ProSport a relatat, în ultimele săptămâni, că s-a aflat în mijlocul evenimentelor legate de incidentele de la meciul, cu UTA, a luat atitudine față de conducerea clubului. Este vorba de o pânză pe care „sudiștii” au arborat-o miercuri, 1 mai, la adresa lui Andrei Nicolescu, administratorul special al SC Dinamo 1948 SA.

„Cu torțe ne mobilizează Nicolescu, partea civilă și vătămată”. 

La ce fac referire suporterii? În primul rând este vorba de începutul conflictului, meciul cu FC Voluntari, primul disputat cu spectatori după ce „câinilor” le-a fost redusă sancțiunea în urma incidentelor de la partida cu UTA. Atunci, ultrașii au lipsit de pe stadion, sectorul lor fiind anulat de, se pare, decizia conducerii clubului (FOTO JOS). Fanaticii au primit alte locuri în stadion, dar au refuzat să se prezinte în pozițiile atribuite. De altfel, Sud Dinamo a și postat un comunicat prin care și-a prezentat poziția în legătură cu acest subiect.

În această seară ne-am văzut nevoiți să luăm o decizie grea, aceea de a nu intra la meci.

Apoi este vorba de poziția clubului care, prin vocea lui Nicolescu, s-a constituit „parte civilă și vătămată” în procesul deschis împotriva ultrașilor care au fost implicați în bătaia de la meciul cu UTA.

Iar continuarea mesajului celor de la Sud este legată de un alt comunicat. De data asta al lui Andrei Nicolescu, cel care, pe contul său personal de pe Facebook a avut un mesaj pentru toți suporterii, prin care a cerut „mobilizarea dinamoviștilor” pentru ultimele două bătălii, meciurile cu Universitatea Cluj, respectiv UTA Arad, în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Culmea, Nicolescu și-a ilustrat mesajul cu torțe, fix arsenalul interzis de lege și regulamente al ultrașilor care-l contestă pe gardul stadionului Dinamo.

Neînțelesul gest al șefului de la Sud Dinamo care a mers în fața Comisiei de Disciplină

ProSport a dezvăluit detalii în exclusivitate despre apărarea pe care clubul Dinamo a formulat-o în fața Comisiei de Disciplină care a judecat incidentele de la meciul cu UTA. În cadrul strategiei, șefii „câinilor” au mers în fața avocaților de la FRF chiar cu șeful ultrașilor de la Sud Dinamo, ce care a pledat și a spus că roș-albii au fost provocați la acest meci de „dușmanii” din Ghencea. În mod absolut hilar, liderul prezent la această ședință este interzis de Jandarmeria Română pentru același gen de incident, o altercație cu rivalii de la Sud Steaua.

 

Sursa: prosport.ro

  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate