Sari la conținut

[FOTBAL] Ce o trage în jos pe Rapid: ”Există o problemă când suporterii fac asta”


Claudikes

Postări Recomandate

RMUez9v.jpeg

 

Rapid ocupă locul cinci în play-off-ul Superligii României cu 29 de puncte.

În ultima etapă a sezonului regulat, giuleștenii au învins-o pe FCSB cu 4-0 și au obținut accederea în play-off clasându-se la doar patru lungimi în spatele primei clasate. Doar că în partea a doua a campionatului Rapid a fost în cădere liberă. După șase eșecuri și un egal, echipa a coborât pe locul cinci și și-a luat adio și de la cupele europene.

Ce o trage în jos pe Rapid: ”Există o problemă când suporterii fac asta”

Ionuț Lupescu, fost mare internațional român, a vorbit despre situația de la Rapid și a menționat că una dintre problemele de la club are la bază faptul că suporterii se implică prea mult în deciziile conducerii. Spre exemplu, la ședința în care Cristiano Bergodi a fost demis, a luat parte și un delegat al fanilor.

De asemenea, Lupescu a evidențiat și faptul că Rapid a practicat un fotbal bun în actuala stagiune și că a adus un nou suflu în primul eșalon

”Nu cred că Rapid e o dezamăgire. A jucat un fotbal bun, a adus un nou suflu în Superliga României, dar în Giulești există o problemă. Suporterii se bagă prea mult peste conducere”, a spus Ionuț Lupescu .

Cum arată clasamentul play-off-ului la finalul etapei a șaptea

1. FCSB - 49 de puncte

2. Universitatea Craiova - 37 de puncte

3. CFR Cluj - 37 de puncte

4. Farul Constanța - 35 de puncte

5. Rapid - 29 de puncte

6. Sepsi OSK - 28 de puncte

Antrenor pentru Rapid: ”Notorietate, valoare! Șucu îl vrea și insistă”

”(n.r. Cine ar putea să vină antrenor?) Lucescu, Mircea Lucescu, că la Răzvan nu putem să ajungem. E liber de contract și sperăm să nu semneze cu Beșiktaș. Poate ia pe lângă el pe cineva, poate pe Șumudică.

Păi, de ce să nu visăm, e un vis care poate deveni realitate și o realitate foarte frumoasă. Nu mai vorbim de notorietatea lui, de valoarea lui, e un profesionist desăvârșit. Tatonări au fost, domnul Șucu normal că și-l dorește și normal că insistă

Eu spun că mi-aș dori, Șumudică ar fi și el o variantă, dar decizia o ia domnul Șucu. A investit foarte mulți bani, dar e păcat. Jucătorii nu-și dau sufletul pe teren. Când îmbraci tricoul Rapidului trebuie să-ți dea lacrimile”, a spus fostul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu.

 

SURSA

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate