CocoD Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 [1]. Nume: Daniel [2]. Nick server: Coco [3]. Varsta:25 [4]. LeveL:23 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Coco/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: Zm#LeagueCS [7]. De ce doresti admin?: Doresc Admin pentru a ajuta playeri sa aiba un joc cat mai bun si mai placut alaturi de noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
V.l.a.d Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 PRO 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Yuno Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 (editat) Îmi schimb părerea în Contra , am aflat ceva detalii despre trecutul tau. Editat Aprilie 30 de Yuno 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
THODA BG TTTTTTTTTT Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Wary2k Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 Eu îți dau contra din motiv sa mai crești activitatea. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
DnS. Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 (editat) Acum 5 ore, Wary2k a spus: Eu îți dau contra din motiv sa mai crești activitatea. Nu prea te am vazut ! Bafta Editat Aprilie 28 de DnS. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
zennik Postat Aprilie 29 Share Postat Aprilie 29 PRO , succes 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
J0K3RuL ;X Postat Aprilie 29 Share Postat Aprilie 29 Pro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Engine.Adv Postat Aprilie 30 Share Postat Aprilie 30 Contra 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bursucX Postat Aprilie 30 Share Postat Aprilie 30 Eu iti dau un CONTRA deoarece ai mai fost in staff si ai luat remove fix din cauza activitatii,acum noi de unde sa stim ca nu faci la fel?! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
pere Postat Aprilie 30 Share Postat Aprilie 30 (editat) Iti voi da contra pentru inactivitate si pentru niste lucruri pe care ai fost taxat in trecut si nu vreau sa le expun in acest topic, nu am nimic cu tine ca sa nu insinuiezi ceva dar, nu pot trece peste unele chestii pe care le-ai facut in trecut. Editat Aprilie 30 de pere 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Oregon Postat Mai 1 Share Postat Mai 1 Ai mai fost admin de 2 ori cred Contra. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
sNooPz. Postat Mai 1 Share Postat Mai 1 Contra , activitate slabă. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ExtazzYy Postat Mai 1 Share Postat Mai 1 Contra,ai activitate foarte slaba 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Felu Postat Mai 3 Share Postat Mai 3 contra 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Mai 4 Share Postat Mai 4 Respins , activitate slaba ! T/C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate