ionuttbk Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 [1]. Nume: Ionuț [2]. Nick server: Tabak. [3]. Varsta: 20 [4]. LeveL: 16 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Tabak./zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: Zm#LeagueCS” [7]. De ce doresti admin?: Sa ajut serverul
Yuno Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 (editat) Contra , esti un copil foarte incapatanat si imatur si cu un comportament neadecvat , am sa las o mica parte din ce sa intamplat azi lasam pe urma limbajul vulgar dus la extrem spre norocul tau nu sa salvat snapshot , in fine urmeaza cateva atentionari chiar azi intamplate incepem cu asta https://imgur.com/a/XYj0Qy3 te atentionez ca deja e a 2 a oara cand intri in laser intentionat ma iei in ras cu un raspuns : da nu? ; file:///C:/Users/Utilizator/Desktop/cs1.6.dovezi/tabaklimbaj.jpg nu stiu dece se salveaza asa pe imgur dar in fine continuam cu un limbaj vulgar. Esti in vederea mea de ceva timp datorita trecutului tau cu sanctionarile , Parerea mea este ca trebuie sa te focusezi mai mult pe comportament si limbaj apoi sa revi cu o noua cerere peste 2 saptamani. Edit: Ca bonus am 2 videoclipuri cu tine cum faci farm. Primu https://streamable.com/bsf5hb / https://streamable.com/fjpppa .Nu stiu dece se vede in lag doar la filmarile pe cs se vede in lag o sa incerc sa caut alt program de filmat dar nu asta conteaza. Ce conteaza este cele 2 poze si cele 2 filmulete. Spor! Edit 2: Am dovezile salvate oricum in caz ca nu merg cele prezentate mai sus. Editat Aprilie 26, 2024 de Yuno Nu stiu dece se salveaza link-ul dupa imgur asa. Am incercat sa il modific dar a ramas la fel. 1 1
Thoda Brother Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 (editat) 1 hour ago, Thoda Brother said: Editat Aprilie 26, 2024 de Thoda Brother
V.l.a.d Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 (editat) Pro , iti dau o sansa poate te vei schimba cand vei lua admin Editat Aprilie 26, 2024 de V.l.a.d 1 1
Wary2k Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 Cat timp am jucat eu cu tine nu am avut treabă. Din partea mea pro mai departe hotărăsc urmatorii
ionuttbk Postat Aprilie 26, 2024 Autor Postat Aprilie 26, 2024 Tu ai ceva cu mine bro,nu era intenționat în lm doar voiam sa trec în el cu ctrl credeam ca merge,ce e asa de greu și dacă eram doar eu cu omu ala pe sv ce voiai sa fac,dacă ai ceva personal cu mine spune mi),tu ce făceai în locul meu la ora aia eram doar eu cu persoana respectiva și tu spect cu Thoda,de ce nu jucați și stai spec pt ore? 2
V.l.a.d Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 (editat) Acum 47 minute, Eduard@ONFiRE a spus: Boss nu te mai baga in seama atâta ,de unde știi tu că noi vom zice că nu îi pregătit sau că nu are experiență, poate el știe destul de bine comenzile și + nu ai voie sa comentezi aici doar admini au voie atât Editat Aprilie 26, 2024 de V.l.a.d 1
pere Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 Iti dau un pro tras de coada vazand ce a postat mojisky acolo, cu toate ca la afirmatiile lui ai fi meritat contra doar ca voi fi bun si iti voi da o sansa. Pro.
bursucX Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 Îți dau un pro pentru că sunt bun și îți voi da o șansă dar meritai contra deoarece de câte ori am întrat pe server erai afk nu mult cam doua ore asa și după jucai.
J0K3RuL ;X Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 1 hour ago, pere said: Iti dau un pro tras de coada vazand ce a postat mojisky acolo, cu toate ca la afirmatiile lui ai fi meritat contra doar ca voi fi bun si iti voi da o sansa. Pro.
DnS. Postat Aprilie 27, 2024 Postat Aprilie 27, 2024 Pro , cu toate ca si pe mine m-ai intrebat intr-o seara daca facem free si ti-am spus ca nu e permis! Meriti o sansa poate vei schimba ceva la tine! Succes!
THODA BG TTTTTTTTTT Postat Aprilie 27, 2024 Postat Aprilie 27, 2024 On 26/04/2024 at 11:03, Thoda Brother said:
THODA BG TTTTTTTTTT Postat Aprilie 27, 2024 Postat Aprilie 27, 2024 11 minutes ago, Astra said: Contra I saw u giving vip guns to mr.1tap slasher plss dhont say msg to farum player request ur not an admin only admin can send msgs
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Mai 4, 2024 LCS PREMIUM Postat Mai 4, 2024 Acceptat , Data viitoare cand o sa farmezi iei reset la nivel ! T/C
Postări Recomandate