Sari la conținut

[FOTBAL] Ionel Dănciulescu știe cum poate evita Dinamo retrogradarea directă: "Sunt convins că locul de baraj e asigurat"


Postări Recomandate

ionel-danciulescu-stie-cum-poate-evita-d

SURSA: sport.ro

Revenită în Liga 1 după un sezon în eșalonul secund, , cu doar 10 puncte acumulate în primele 19 etape. Echipa antrenată acum de Zeljko Kopic ocupă locul 15, penultimul, iar în 2023 mai are programate dueluri cu FC Botoșani (luni) și FC Voluntari (vineri).

Ionel Dănciulescu știe cum poate evita Dinamo retrogradarea directă

Ionel Dănciulescu este convins că Dinamo poate prinde un loc de baraj, însă condițiile ar fi ca echipa lui Kopic să învingă FC Botoșani, luni, iar "câinii" să realizeze transferuri importante în fereastra de mercato din iarnă.

"După o perioadă în care nu ai câștigat mult timp, intervine teama, frica de a ieși la joc, de a-ți asuma anumite lucruri în timpul unei partide. E logic să fie așa.

Echipa are nevoie de un declic. Eu sper ca de mâine să înceapă și echipa să crească. Să câștige meciul ăsta, e foarte important. Dacă noi îl câștigăm, eu sunt convins că locul de baraj îl vom avea asigurat. 

Sunt convins că, în iarnă, Kopic va aduce niște jucători care chiar să facă diferența. Dinamo de asta are nevoie, de jucători care să facă diferența, care să fie peste ce ai în momentul de față", a spus Ionel Dănciulescu, la Radio Dinamo 1948. FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, de la ora 20:00, în runda #20 din Liga 1. Va fi duelul dintre ultima (9p) și penultima (10p) din Liga 1. Diferența dintre Dinamo și ultima poziție care duce la baraj, ocupată acum de UTA Arad, este de 13 puncte.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate