Sari la conținut

[FOTBAL] Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a fost pus pe bancă pentru Al-Nassr vs Damac


Postări Recomandate

 Înainte de meciul din Saudi Pro League împotriva lui Damac, Cristiano Ronaldo juca la un nivel incredibil. El marcase șapte goluri în trei meciuri, inclusiv hat-tricuri consecutive împotriva lui Al-Tai și Abha, potrivit Goa.

 1176334_1012363_11111_updates.jpg.3e4104

Vineri seara, însă, Luis Castro a luat decizia de a-l aduce pe Ronaldo pe bancă împotriva echipei de pe locul opt, care a pierdut două și a remizat în ultimele trei meciuri. Cu Ronaldo, Marcelo Brozovic și Sadio Mane ieșiți din imagine, Al-Nassr a pufnit și a pufnit, dar nu a reușit să câștige o apărare rezistentă Damac.

Jucătorul Al-Nassr asigură hat-trick-uri consecutive cu goluri uimitoare De Web Desk 06 aprilie 2024 Cristiano Ronaldo uimește prietenii Al-Nassr cu un mesaj rezistent. — AFP/Fișier Cristiano Ronaldo uimește prietenii Al-Nassr cu un mesaj rezistent. — AFP/Fișier Înainte de meciul din Saudi Pro League împotriva lui Damac, Cristiano Ronaldo juca la un nivel incredibil. El marcase șapte goluri în trei meciuri, inclusiv hat-trick-uri consecutive împotriva lui Al-Tai și Abha, potrivit Goal. Vineri seara, însă, Luis Castro a luat decizia de a-l aduce pe Ronaldo pe bancă împotriva echipei de pe locul opt, care a pierdut două și a remizat în ultimele trei meciuri. Cu Ronaldo, Marcelo Brozovic și Sadio Mane ieșiți din imagine, Al-Nassr a pufnit și a pufnit, dar nu a reușit să câștige o apărare rezistentă Damac. Castro a fost astfel obligat să le prezinte pentru a influența rezultatul în favoarea lor. Cavalerii din Najd arătau mai formidabili în urma ajustărilor și, în cele din urmă, au dat roade când Laporte a marcat în timpul opririi dintr-un corner de Brozovic pentru a oferi echipei sale victorie. După meci, Ronaldo a mers pe Instagram și a scris: „O altă victorie importantă!

Cu doar șapte zile de meci rămase, Al-Nassr este la 12 puncte în spatele lui Al-Hilal în cursa pentru campionatul Saudi Pro League. Ei sunt clar hotărâți să câștige meciurile rămase pentru a încheia sezonul cu o victorie, după cum reiese din declarația lui Ronaldo. Cu toate acestea, Liga Saudită va lua o scurtă pauză, iar luni seară, jucătorul de 39 de ani va reveni pentru a juca în Supercupă în timp ce încearcă să-și asigure un loc în meciul de campionat împotriva lui Al-Hilal.  

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate