Sari la conținut

[STIRI GAMING] Cerințele de sistem pentru Ghost of Tsushima Director’s Cut au fost dezvăluite


Postări Recomandate

ghost-of-tsushima.webp

Sursa : --> Click aici <-- 

 

Nixxes Software a dezvăluit recent cerințele oficiale de sistem pentru versiunea PC a celebrului joc Ghost of Tsushima Director’s Cut, înaintea lansării sale pe Steam pe 16 mai. Aceste cerințe, publicate cu o lună înainte de lansare, oferă o idee clară despre ceea ce vor avea nevoie jucătorii pentru a rula acest titlu aclamat de critici.

Cu un port pentru PC în așteptare, fanii se pregătesc să exploreze minunata lume a lui Ghost of Tsushima pe platforma preferată. Cerințele de sistem dezvăluite de Nixxes Software arată că jocul va putea rula chiar și pe unele GPU-uri mai vechi, precum Nvidia GeForce GTX 960, însă la o rezoluție și rată de cadre mai modeste. De asemenea, procesorul nu trebuie să fie de ultimă generație, fiind suficiente modele precum Intel Core i5-8600 sau AMD Ryzen 5 3600.

O altă veste bună pentru jucători este că Ghost of Tsushima nu necesită un SSD pentru a fi rulat, deși este recomandat. Această decizie este în contrast cu multe alte jocuri AAA moderne, care impun utilizarea unui SSD pentru a asigura o experiență optimă. Cu toate acestea, faptul că Ghost of Tsushima poate fi rulat de pe un HDD este un avantaj pentru cei care nu au încă acces la un SSD.

În final, cerințele de sistem rezonabile confirmă că Ghost of Tsushima Director’s Cut este gata să încânte și pe platforma PC, oferind o experiență captivantă și accesibilă pentru toți jucătorii.

 ghost-of-tsushima-sys-req.webp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate