Sari la conținut

Cizmă Bă

Moderators
  • Număr conținut

    340
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Cizmă Bă

  • Dată Naștere 15.10.1999

Configurații server

  • Server & Games
    ZM

Vizitatori Recenți Profil

1.855 citiri profil

Realizările lui Cizmă Bă

PLATINUM II

PLATINUM II (14/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

1,1k

Reputație Comunitate

  1. Sursa: --> Click aici <-- Destiny 2: The Final Shape promite o nouă aventură plină de pericole și inamici formidabili, iar unul dintre acești inamici este Dread Faction, al cărui rol este evidențiat într-un trailer recent. În timp ce jucătorii se pregătesc să înfrunte The Witness în inima Pali a Călătorului, trebuie să fie pregătiți și pentru confruntarea cu Dread, o rasă de ființe loiale acestuia. Trailerul dezvăluie două tipuri distincte de Dread: Harbinger și Weaver. Harbinger, înarmat cu o suliță, este expert în suspendarea adversarilor în aer, permițându-le să își folosească puterea Strand pentru a-și neutraliza inamicul. Pe de altă parte, Weaver se specializează în tragerea cu puterea sa Strand, oferind o altă amenințare pentru jucători. Chiar dacă pare a fi doar începutul, Harbinger prezintă și o formă de super stare, adăugând un nivel suplimentar de complexitate în confruntările cu acești inamici. În plus față de Dread, jucătorii vor întâlni și alte amenințări, inclusiv utilizatori Stasis și inamici cu arme specifice. Lansarea Destiny 2: The Final Shape este programată pentru 4 iunie și va fi disponibilă pe o varietate de platforme, inclusiv Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC. Noua subclasă Prismatic promite să aducă echilibru și noutate în joc, oferind jucătorilor o experiență revigorantă. Pentru mai multe detalii și pentru a vedea noile subclase și articole Exotic în acțiune, rămâneți conectați și urmăriți dezvoltările în universul Destiny 2.
  2. Sursa: --> Click aici <-- Edwards a folosit o rețea neuronală, care a ținut cont de rezultatele obținute de fiecare echipă în parte în ultimele 20 de meciuri, de pozițiile ocupate în clasamentul FIFA, dar și de performanțele de la ultimele ediții ale EURO și ale Cupei Mondiale. România are șanse mari să termine pe ultimul loc în Grupa E la EURO 2024 Conform rezultatelor, Portugalia este marea favorită la turneul final din Germania, cu 14.74% șanse. Anglia este următoarea pe listă, cu 11.48% șanse, urmată de Franța, cu 10.99% probabilitate de câștig. Cercetătorul nu s-a oprit însă aici și a publicat și rezultatele pentru fiecare grupă în parte. Situația nu este deloc favorabilă României, conform supercomputerului UnderThePitch. ”Tricolorii” fac parte din Grupa E, alături de Belgia, Ucraina și Slovacia.
  3. Sursa : --> Click aici <-- Ruşii măresc breşa din apărarea ucraineană în Doneţk. Panicaţi, comandanţii ucraineni au aruncat în luptă cea mai slabă brigadă Experţii Institutului pentru Studiul Războiului din SUA (ISW) au evaluat că trupele ruse vor continua să avanseze tactic pe această direcţie iar ucrainenii ar putea fi forţaţi să se retragă şi din alte poziții tactice de-a lungul liniei de front la vest de Avdiivka. Dar estimează că este puțin probabil ca aceste câștiguri ale ruşilor să se dezvolte într-o descoperire semnificativă din punct de vedere operațional, cu atât mai puțin să provoace prăbușirea apărării ucrainene pe acest front. Panicaţi, comandanţii ucraineni au aruncat în luptă cea mai slabă brigadă Prăbușirea apărării de Ocheretîne este pusă pe seama eșecului Brigăzii 115 Mecanizate de a ţine linia de apărare. Un fost lider al celebrei Brigăzii 47 Mecanizate care trebuia retrasă de pe front pentru odihnă susţine că mai mulţi soldaţi ai Brigăzii 115 pur şi simplu au fugit. Eşecul a declanșat un răspuns de panică în cartierul general ucrainean. Comandanții au ordonat Brigăzii 47, obosită după un an de luptă, să se întoarcă în prima linie iar Brigăzii 100 să contraatace, explică Forbes. Brigada 100 este o fostă brigadă teritorială pe care ministerul Apărării de la Kiev a transformat-o în armata activă la sfârșitul lunii martie. Cei aproximativ 2.000 de soldați ai săi au participat la acţiuni de luptă în trecut, dar brigăzii îi lipsește echipamentul greu, tancuri occidentale sau vehicule de luptă și artilerie. "Strategia militară a NATO este inutilă dacă nu o combini cu cea sovietică" "Am vorbit cu o mie de soldați pe acest front și concluzia mea este că strategia militară a NATO este inutilă dacă nu o combini cu cea sovietică, care este cea rusă", spune Phoenix. "Nici o bază NATO din Europa nu are experiența noastră de luptă, motiv pentru care ne bazăm din ce în ce mai mult pe instructorii noștri", a explicat un purtător de cuvânt al Brigăzii 47. Al treilea comandat al Brigăzii 47, Dmitro Riumshin a rezistat doar două luni în funcție, din ianuarie până în martie. A fost demis din cauza numărului mare de victime de la Avdiivka și pentru că nu era un apropiat al noului comandant șef al Forțelor Armate, Oleksandr Sîrskî, potrivit surselor El Pais. Phoenix anticipează un scenariu foarte dificil pentru Ucraina. Rusia antrenează în prezent 200.000 de noi recruți pentru ofensiva de vară, cu 100.000 mai mult decât estimase în martie șeful armatei ucrainene. "Ruşii devin din ce în ce mai buni în fiecare zi, la fel și armele lor. Și nouă ne lipsește totul", a spus el.
  4. Acceptat , sper sa nu faci ca data trecuta ! T/C
  5. Reclamatie nefondata ! Adminul si-a facut treaba , gag-ul a fost acordat corespunzator , deoarece el a considerat ca fiind o insulta la adresa lui ! T/C
  6. Buna ziua ! Ne pare rau , dar sunteti respins, deoarece nu ati respectat modelul propus de noi pentru a creea o cerere de admin ! Daca doriti sa aplicati din nou ca si admin , rog sa faceti o noua cerere peste doua saptamani , multumim pentru intelegere ! Topic Closed !
  7. Acceptat pentru probe ! T/C
  8. [RO] Acceptat pentru probe ! Orice admin cu grad de Administrator , sau mai mare ,are voie sa exercite comenzi pe el, inclusiv sa il puna sa dea comenzi ! [EN] Accepted as Helper for testing ! Any admin with the rank of Administrator or higher is allowed to USE commands on him, including making him USE commands ( vote,slay,slap etc.) ! T/C
  9. Sursa : --> Click aici <-- Nixxes Software a dezvăluit recent cerințele oficiale de sistem pentru versiunea PC a celebrului joc Ghost of Tsushima Director’s Cut, înaintea lansării sale pe Steam pe 16 mai. Aceste cerințe, publicate cu o lună înainte de lansare, oferă o idee clară despre ceea ce vor avea nevoie jucătorii pentru a rula acest titlu aclamat de critici. Cu un port pentru PC în așteptare, fanii se pregătesc să exploreze minunata lume a lui Ghost of Tsushima pe platforma preferată. Cerințele de sistem dezvăluite de Nixxes Software arată că jocul va putea rula chiar și pe unele GPU-uri mai vechi, precum Nvidia GeForce GTX 960, însă la o rezoluție și rată de cadre mai modeste. De asemenea, procesorul nu trebuie să fie de ultimă generație, fiind suficiente modele precum Intel Core i5-8600 sau AMD Ryzen 5 3600. O altă veste bună pentru jucători este că Ghost of Tsushima nu necesită un SSD pentru a fi rulat, deși este recomandat. Această decizie este în contrast cu multe alte jocuri AAA moderne, care impun utilizarea unui SSD pentru a asigura o experiență optimă. Cu toate acestea, faptul că Ghost of Tsushima poate fi rulat de pe un HDD este un avantaj pentru cei care nu au încă acces la un SSD. În final, cerințele de sistem rezonabile confirmă că Ghost of Tsushima Director’s Cut este gata să încânte și pe platforma PC, oferind o experiență captivantă și accesibilă pentru toți jucătorii.
  10. Sursa: --> Click aici <-- Cel mai bun sfat primit de la Gigi Becali: dezvăluirea făcută de Mihai Pintilii, în emisiunea Poveștile Sport.ro Mihai Pintilii a dezvăluit un dialog unic avut cu patronul echipei FCSB, Gigi Becali. Antrenorul secund al echipei FCSB, Mihai Pintilii a fost invitatul special al jurnalistului Andru Nenciu, în emisiunea Poveștile Sport.ro. Mi-a dat sfatul să nu mai dorm pe teren, când eram fotbalist. M-am enervat atunci și i-am spus: 'Nea Gigi, ziceți orice, dar nu că dorm!' A zis: 'hai, băi, tată, că am glumit și eu'. I-am răspuns: 'Da, dar nu e normal. Spuneți că nu sunt tehnic, dar nu că dorm. Eu chiar alerg, chiar dacă pot sau nu, mă duc să iau mingea,” a dezvăluit Mihai Pintilii dialogul avut cu Gigi Becail. „Era Steaua, nu puteai să refuzi Steaua.” În continuarea rubricii „Întrebările-fulger,” Mihai Pintilii a fost întrebat dacă au existat voci care să îi transmită să aibă grijă cum se comportă în fața patronului FCSB. „Nu. Atunci nu era vorba despre nea Gigi sau nu era chiar așa cum e în ziua de azi - 'domn'le, unde te duci?' Era Steaua, nu puteai să refuzi Steaua. Indiferent cine era, putea să fie nea Gigi, dar era Steaua și asta însemna tot,” a completat Pintilii, în exclusivitate pentru Sport.ro.
  11. Sursa: --> Click aici <-- Joe Biden, ironizat în urma unei povești cu unchiul său mâncat de canibali, după ce s-a prăbușit cu avionul ! Preşedintele american Joe Biden a provocat stupoare după ce a povestit o istorie de familie, pe cea a unchiului său, despre care a presupus că a fost devorat de canibali în Noua Guinee în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Şi aşa cum se întâmplă adeseori în cazul poveştilor de familie, el şi-a luat libertăţi în faţa realităţii, documente oficiale arătând de fapt că acest unchi al său a murit în urma prăbuşirii avionului său în mare, relatează AFP. Opoziţia republicană nu a ezitat să ridiculizeze această nouă digresiune extravagantă a preşedintelui în vârstă de 81 de ani, o ilustrare, potrivit acesteia, a declinului său cognitiv. "Dar da...aşa este Joe...", a ironizat fostul preşedinte Donald Trump pe contul său oficial de campanie de pe X (ex-Twitter). Casa Albă a sărit în apărarea lui Joe Biden joi, afirmând că preşedintele, spunând o poveste de familie, a dorit să aducă un omagiu soldaţilor şi foştilor combatanţi. Joe Biden a adus un omagiu memoriei unchiului său în timpul unei vizite în oraşul natal al acestuia, Scranton, Pennsylvania. Preşedintele american, care abia împlinise un an când unchiul său a murit în 1944, a vizitat un monument dedicat soldaţilor căzuţi în război şi a atins cu vârful degetelor numele locotenentului Ambrose Finnegan, gravat pe stelă. Avionul său "a fost doborât în Noua Guinee, iar corpul său nu a fost găsit niciodată, pentru că existau o mulţime de canibali - serios - în această parte" a insulei din Oceania, a afirmat mai târziu Joe Biden în faţa lucrătorilor de la o oţelărie din Pittsburgh, apoi din nou în faţa presei. Dar site-ul Agenţiei oficiale privind prizonierii de război şi americanii dispăruţi indică faptul că avionul lui Ambrose Finnegan "s-a prăbuşit" în mare în largul coastelor din Noua Guinee. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a confirmat că unchiul preşedintelui "şi-a pierdut viaţa când avionul său militar s-a prăbuşit în Pacific" şi nu pe uscat. Ea i-a luat însă apărarea lui Joe Biden pentru care aducerea unui omagiu unchiului său la acest monument a fost un moment "incredibil de emoţionant şi important", potrivit purtătoarei de cuvânt citate. Joe Biden a "pus în evidenţă istoria unchiului său" pentru a-şi arăta sprijinul faţă de veterani. A fost, de asemenea, o modalitate de a pune accentul pe contrastul faţă de rivalul său în cursa prezidenţială, Donald Trump, care în timpul mandatului său de preşedinte (între 2017 şi 2021) i-ar fi calificat pe soldaţii care au murit în lupte drept nişte "rataţi".
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate