Sari la conținut

[FOTBAL] Cel mai bun sfat primit de la Gigi Becali: dezvăluirea făcută de Mihai Pintilii, în emisiunea Poveștile Sport.ro VIDEO


Cizmă Bă

Postări Recomandate

gigi-becali-a-decis-cum-va-arata-echipa-

Sursa: --> Click aici <-- 

Cel mai bun sfat primit de la Gigi Becali: dezvăluirea făcută de Mihai Pintilii, în emisiunea Poveștile Sport.ro

Mihai Pintilii a dezvăluit un dialog unic avut cu patronul echipei FCSB, Gigi Becali. 

Antrenorul secund al echipei FCSB, Mihai Pintilii a fost invitatul special al jurnalistului Andru Nenciu, în emisiunea Poveștile Sport.ro.

Mi-a dat sfatul să nu mai dorm pe teren, când eram fotbalist. M-am enervat atunci și i-am spus: 'Nea Gigi, ziceți orice, dar nu că dorm!'

A zis: 'hai, băi, tată, că am glumit și eu'. I-am răspuns: 'Da, dar nu e normal. Spuneți că nu sunt tehnic, dar nu că dorm. Eu chiar alerg, chiar dacă pot sau nu, mă duc să iau mingea,” a dezvăluit Mihai Pintilii dialogul avut cu Gigi Becail. 

„Era Steaua, nu puteai să refuzi Steaua.”

În continuarea rubricii „Întrebările-fulger,” Mihai Pintilii a fost întrebat dacă au existat voci care să îi transmită să aibă grijă cum se comportă în fața patronului FCSB. 

„Nu. Atunci nu era vorba despre nea Gigi sau nu era chiar așa cum e în ziua de azi - 'domn'le, unde te duci?' Era Steaua, nu puteai să refuzi Steaua. Indiferent cine era, putea să fie nea Gigi, dar era Steaua și asta însemna tot,” a completat Pintilii, în exclusivitate pentru Sport.ro. 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate