Sari la conținut

[FOTBAL] Ionuț Lupescu a spus ce va ”păți” Ilie Dumitrescu dacă îi va acorda o diplomă lui Gigi Becali


Postări Recomandate

  • Administrator

PTgwNmE5YjgyMWYyOThhM2M1Y2QyZjhhYjU4MzA2

SURSA: digisport.ro

 

După ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, și a făcut un pas extrem de important spre titlu, Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport și a oferit mai multe declarații.

Prezent în studio, Ilie Dumitrescu a avut un dialog savuros cu Gigi Becali. Expertul Digi Sport i-a spus patronului de la FCSB că îi va oferi o diplomă dacă echipa sa va cuceri titlul, eveniment care este tot mai aproape.

Ionuț Lupescu, replică pentru Dumitrescu: ”Dacă Ilie îi da diploma lui Gigi, eu o să i-o iau lui Ilie”

Ionuț Lupescu a avut o intervenție la Digi Sport, iar fostul mare internațional a abordat mai multe subiecte, atât pe plan intern, cât și pe plan extern, întrucât fosta sa echipă, Bayer Leverkusen, a reușit o performanță extraordinară și a cucerit primul titlu din istoria sa.

Întrebat și de play-off-ul din SuperLiga României, Ionuț Lupescu i-a felicitat pe cei de la FCSB pentru constanța de care au dat dovadă în acest sezon și a glumit cu Ilie Dumitrescu, fostul său coleg din ”Generația de Aur”, după ce analistul Digi Sport a afirmat că îi va acorda o diplomă lui Gigi Becali.

”Felicitări, au fost constanți și au meritat până la urmă. Dacă Ilie îi da diploma lui Gigi, eu o să i-o iau lui Ilie. Îi retrag diploma”, a afirmat Ionuț Lupescu, la Digi Sport.

Dialog Ilie Dumitrescu - Gigi Becali, în direct la Digi Sport Special:

Ilie Dumitrescu: Cine dă OK-ul final?

Gigi Becali: Eu îl dau! Dar ei o fac (n.r. echipa).

Ilie Dumitrescu: Eu asta spun. Este o muncă de ceva timp, de câțiva ani, ai pierdut 4-5 campionate, anul trecut în ultimul meci. Dar, repet, onorific îți fac o diplomă. Ți-am spus-o de când a început play-off-ul. Dacă iei campionatul, o diplomă ți-o acord în direct, aici.

Gigi Becali: Măi, Ilie, mulțumesc de diplomă, dar să-ți spun ceva: pe mine mă interesează un cec de la Liga Campionilor, de mai multe zeci de milioane (n.r. hohote de râs ale invitaților din platou). Aia vrau eu.

Ilie Dumitrescu: Dacă faci 5-6 transferuri, poate ai și tu șansa ta să ajungi acolo.

Gigi Becali: Dacă nu faci, nu ai cum. Văd eu unde suntem mai slăbuți, adică unde nu suntem așa periculoși. Partea dreaptă nu e periculoasă și vârful nu e periculos.

  • Like 3
  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate