Sari la conținut

[Fotbal] „El ce să facă?”. Ilie Dumitrescu, verdict ferm după ce Gigi Becali a anunțat plecarea lui Florinel Coman


Edwward.

Postări Recomandate

aD05MDJhODMzN2EwOGRlN2IyNzlhNDZkOTBmNGNiZjFmNA==.thumb.jpg

 

Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB în această vară la Al Duhail, echipă care va achita celebra clauză de cinci milioane de euro.

Ilie Dumitrescu (55 de ani a vorbit despre acest transfer în emisiunea Fotbal Club și a spus că este convins că jucătorul a făcut bine când a acceptat un salariu de două milioane de euro pe an. Asta deși înseamnă că se depărtează de fotbalul important).

Ilie Dumitrescu este convins că Florinel Coman a procedat foarte bine când a acceptat oferta din Qatar.

Florinel Coman va pleca la finalul sezonului la campioana statului Qatar, iar FCSB va primi cinci milioane de euro. Gigi Becali a fost cel care a confirmat informația furnizată încă de la finalul lunii martie de jurnalistul Decebal Rădulescu, care a spus atunci, în direct la Digi Sport. inclusiv ce salariu va primi jucătorul: două milioane de euro pe an.

Ilie Dumitrescu a vorbit în emisiunea Fotbal Club despre plecarea lui Coman și a oferit mai multe informații. Fostul internațional a dezvăluit că oficialii clubului din Qatar au bătut de mai multe ori drumul până în România, ca să-l vadă la lucru. Doar după ce s-au convins că este ceea ce le trebuie au demarat tratativele.

Coman cred că a fost urmărit la foarte multe meciuri. Au trecut peste el niște ani, a acumulat experiență, a ajuns la un nivel de formă foarte bun. Uite că nu sunt echipe din Europa care să plătească 5 milioane de euro pentru Coman. De ce nu vă puneți și întrebarea asta?

Singura ofertă pe care a avut-o Coman din Europa a fost de la Sporting Lisabona, imediat după turneul final U21 (n.r - în 2019). Erau undeva la 7 sau 8 milioane, Gigi poate să confirme. Eu știu sigur de la Victor Becali, care îl reprezenta pe Coman atunci. După a avut probleme, accidentări. Acum e la un nivel extraordinar. A jucat și la echipa națională, fără prea multe realizări în cupele europene, doar în campionatul nostru”, a declarat Ilie Dumitrescu în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Fostul internațional a spus că atacantul FCSB a procedat foarte bine în momentul că a ales să semneze un contract care îi asigură viitorul. 

„Nu există ofertă importantă de 5 milioane din exterior pentru Coman. Atunci, el ce să facă? Are familie, are un copil, asta e. E greu să te pui în locul unui jucător care primește o ofertă de două milioane pe an. Este decizia lui și trebuie să o respectăm", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Cine este Al Duhail, noua echipă a lui Florinel Coman.

Al Duhail este campioana en-titre din Qatar, dar în acest sezon ocupă locul 6, la 18 puncte de liderul Al Saad. Din octombrie 2023, formația este condusă de antrenorul Christophe Galtier (57 de ani), cel care le-a pregătit în trecut pe Saint-Etienne, Lille, Nice sau Paris Saint-Germain.

Cei mai valoroși fotbaliști din actualul lot al lui Al Duhail sunt Philippe Coutinho, Michael Olunga, Lucas Verissimo, Ibrahima Diallo și Ibra Bamba.

Florinel Coman (26 de ani) va părăsi astfel FCSB după șapte ani. Șeptarul formației roș-albastre a fost cumpărat în 2017 de la FC Viitorul, pentru 3 milioane de euro, devenind cel mai scump fotbalist din istoria clubului.

 

Sursa: digisport.ro

  • Like 1
  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate