Sari la conținut

[FOTBAL] Ce a făcut Florinel Coman a doua zi după meciul FCSB - Univ. Craiova, la finalul căruia și-a anunțat plecarea


Edwward.

Postări Recomandate

Jmg9NjM2Jmhhc2g9ZjcyN2QwMzQwMzVmNzljZWVi

 

Florinel Coman (25 de ani) a fost omul meciului FCSB - Universitatea Craiova 2-0 și a dus gruparea roș-albastră cu un pas mai aproape de titlul de campioană.

Șeptarul liderului SuperLigii a marcat în minutul 29 și a centrat din corner la autogolul lui Vlădoiu. Redevenit lider solitar în clasamentul golgheterilor, cu 16 reușite, Coman a declarat la finalul partidei de pe Arena Națională că vrea să plece de la FCSB în vara acestui an, în ciuda propunerii lui Gigi Becali, care a transmis că e gata să-i dubleze salariul, până la 60.000 de euro lunar.

Florinel Coman, alături de familie după FCSB - Universitatea Craiova.

A doua zi după disputa de pe Arena Națională, Florinel Coman a vrut să stea departe de zvonurile despre viitoarea sa destinație și de fotbal, în general. Acesta s-a relaxat alături soția sa Ioana Timofeciuc și de fetița lor. Coman a postat pe rețelele sociale o fotografie amuzantă, în care ținea suzeta copilului.

Fostul internațional Adrian Ilie a dezvăluit că pe urmele ”motorului” FCSB-ului din acest sezon sunt cel puțin două echipe de top din Bundesliga, Stuttgart, ocupanta locului 3, și Borussia Monchengladbach, formație care se află momentan pe poziția a 11-a, însă în ultimii ani a fost o prezență constantă în grupele UEFA Champions League.

”Am primit oferta de 60.000 (n.r.- de euro pe lună), o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal.

Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge”, a spus Coman, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

 

Sursa: digisport.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate