Sari la conținut

[Fotbal] Anamaria Prodan i-a propus lui Gigi Becali să-i fie naș la nunta cu Ronald Gavril. ”Da, m-am împăcat cu Gigi!”


Edwward.

Postări Recomandate

NjM2Jmhhc2g9ODY1MjZmMjA3NTJhMjA3OWU3OWJl

 

Anamaria Prodan (51 de ani) se pregătește de un nou eveniment fericit din viața ei. Recent, aceasta a fost cerută în căsătorie de Ronald "The Thrill" Gavril (37 de ani), astfel că impresara a ales cine să le fie nași.

Anamaria Prodan a spus de ce s-a împăcat cu Gigi Becali!

Anamaria Prodan i-a propus chiar lui Gigi Becali rolul de naș, ceea ce reprezintă o adevărată lovitură în lumea sportului românesc. Înainte de a face acest pas, cei doi au făcut pace, după cum ne-a recunoscut, în exclusivitate, agenta de fotbaliști.

”Da. M-am împăcat cu Gigi (n.r. - Gigi Becali). Nu pentru transferuri, nu pentru fotbal, nu pentru jucători sau pentru alte avantaje.

Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple!

Sunt liniștită ca nu mai există  dușman în viața mea”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan i-a propus mai apoi lui Gigi Becali să le fie naș, mai ales că și viitorul soț al acesteia, Ronald Gavril este un campion, iar ”lui Gigi îi plac campionii și bărbații care țin la familiile lor”, după cum a mai spus Prodan.

”Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri care nu erau ale mele”

Agentul FIFA a mai explicat și de ce a făcut ea acest pas.

”Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg.sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc .

De asta este nevoie ca sufletul să fie curat și liniștit înainte de împărtășanie. Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri care nu erau ale mele. Le făceam ca să-mi salvez familia. Zilnic la împărtășanie în secundele alea de liniște simți că nu există ură dacă ești om bun.

Pot râde toți cât vor, dar nimic nu mă mai atinge. Viața mea este minunată azi. Dumnezeu mi-a dat totul! Am zis mereu ca Dumnezeu știe de ce ia și aruncă răul din viața noastră .

Eu știu cine sunt, ce suflet am și îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dă să trăiesc”, a mai spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

 

Sursa: digisport.ro

  • Mor de râs 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate