Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali, ”pus la zid” după ultima decizie luată la FCSB: ”Îți dai seama ce se întâmplă?”


Postări Recomandate

  • Administrator

image.jpeg

Sursă: digisport.ro

 

Risto Radunovic (31 de ani) și-a anunțat plecarea de la FCSB.

Fundașul stânga muntenegrean a făcut publică această decizie la scurt timp după finalul partidei pe care ”roș-albaștrii” au câștigat-o, scor 2-1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a play-off-ului SuperLigii

În urma acestui anunț, Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a susținut că ar fi de acord să-l lase liber de contract pe Radunovic la finalul sezonului, dacă va veni o ofertă pe numele acestuia.

Decizia luată de ”latifundiarul din Pipera” în privința lui Risto Radunovic nu a fost pe placul unui fost jucător al Stelei București

Adi Ilie: ”Eu mă bat la campionat și tu îi spui lui Radunovic «poți să pleci»?

Adi Ilie (49 de ani), fostul atacant al Stelei București și a echipei naționale a României, este de părere că Gigi Becali a greșit flagrant atunci când i-a transmis lui Risto Radunovic că este pregătit să renunțe la serviciile acestuia la finalul sezonului încă de la începutul fazei play-off-ului.
 

De asemenea, ”Cobra” a susținut că ”latifundiarul din Pipera” renunță mult prea ușor la muntegrean, care, în opinia sa, este unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionat. 

Eu vreau să mă bat la campionat și să îl câștig cu el fundaș stânga și îi spui «poți să pleci»? Îți dai seama ce se întâmplă la următorul meci sau peste două meciuri dacă ia vreun roșu Radunovic? Acum când ești în play-off și ai nouă meciuri, să spunem că dacă mai ai două și ești campion poți să îi spui.

În momentul de față sunt nouă meciuri, iar din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionat. Din punctul meu de vedere, primul este Bancu. Bancu ofensiv este de trei ori mai bun”, a spus Adi Ilie, la Fanatik

Risto Radunovic a fost titular incontesabil pe poziția de fundaș stânga în ultimele sezoane la FCSB. Adus de ”roș-albaștrii” de la Astra Giurgiu în iarna anului 2021 pentru 400.000 de euro, muntenegreanul a evoluat în 130 de partide pentru bucureșteni, a marcat 5 goluri și a oferit 13 pase decisive.

  • Like 1
  • uau 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate