Sari la conținut

[Fotbal] Cum a reacționat Elias Charalambous când a fost întrebat despre situația de la Rapid


Postări Recomandate

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a fost întrebat situația apărută în jurul clubului Rapid în ultimele zile.

MzYwOTI5YmM0NTFjNDY4ZmZhY2M2YTUzOWI=.thu

Daniel Niculae (41 de ani), președintele celor de la Rapid a fost audiat, ca mai apoi să fie pus sub cercetare în cadrul unui dosar cu arme și muniții. În cadrul aceluiași dosar, Liviu Ungurean ”Bocciu”, liderul de galerie al Rapidului, a fost arestat pentru 30 de zile.

Reacția lui Elias Charalambous când a fost întrebat despre situația de la Rapid 

În contextul în care cei de la Rapid au avut anumite sectoare din stadion destinate fanilor suspendate la partida pierdută cu Farul, scor 1-2, Elias Charalambous nu se teme în privința suporterilor FCSB-ului.

Referitor la situația în care a fost pus Daniel Niculae, antrenorul celor de la FCSB nu a vrut să spună prea multe.

Fanii nu ne-au creat probleme, doar au susținut jucătorii și au creat o atmosferă frumoasă. Nu vreau să vorbesc mai multe. Noi avem fani frumoși. Sunt mândru de ei.

Nu vreau să vorbesc (n.r. despre Daniel Niculae). Știu, am citit, am auzit, dar nu e treaba mea să comentez astfel de lucruri. Nu știu, dar nu este treaba mea să vorbesc despre asta. Sunt aici să vorbesc despre fotbal și atât”, a spus Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate