Sari la conținut

Cerere unban - scorpionhAte


Postări Recomandate


Ban Information 
Name: scorpionhAte 
SteamID: STEAM_0:1:812597769 
Reason: wall 
Unban Time: Permanent Ban 
Admin Name: KING | Emperor 
Admin SteamID: STEAM_1:0:1533476317 

 

Pe scurt, am luat ban permanent de "wall" de la domnu'Emperor fara sa ceara poze sau wargod

Precizez ca sunt steam ON

 

Sanatate !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e nevoie sa cer wg la steam on cand joci cu r8, ala nu iese in wg in loc sa faceti cereri unban cand voi stiti cum jucati mai bine bucurati-va de joc, cand m-am pus spec nu mai jucai dar  am prins spre final faze si oricine joaca cs la sunet isi da seama ca tu nu ai sunet mai ales ca nu auzi in spate sau ctrl ori E de la parasuta.https://www.zippyshare.day/RyKcQewB36ZgueY/file Acesta este demo-ul este mai mare abia spre final se observa clar, tin sa mentionez ca pe mine ma acuza doar codatii insistent si spameaza in chat ceea ce ai facut tu. Decizia e la latitudinea colegilor sa se uite pana la final la demo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Postat (editat)

"Nu merge linku de la Demo"

Stii care e ironia sortii ?

De catre ceilalti admini am fost verificat de N ori, cum se face ca fix cand il tiltez pe domnu Emperor primesc ban permanent pe motiv de wall ? Nu e ca si cum nu tii s-ar fii pus pe mine, nu ? A si nu,nu sunt singuru de care ai fost tiltat, esti acuzat de multi ca ai wall si nu stiu ce minuni fiind admin cu steam off

 

Puteai sa faci o metoda clasica cu niste poze, nu ? Daca zici ca WARGOD nu functioneaza "in cazul meu", "MOTIVUL BANULUI FIIND WALL"  habar n-am ce e R8 si NICIDECUM N-AI PUS IN MOTIV CA MI-AI DAT BAN PT R8, ,n-am mai jucat cs 1.6 din 2012 si de atunci am fost mereu pe CS:GO/CS2(mai recent)

 

Da, recunosc greseala mea ca te-am tiltat cu vorbe dulci si nu te-am injurat, ti-ar fii convenit atunci, nu ? Macar imi dadeai ban pe drept sa te simti si tu mai bine :)

 

Poate ca si tu esti bun pe joc, ai vazut si ieri si astazi ca ti-am vorbit frumos, chiar daca te-am numit codat nu te-am dat in sange si in altele,si m-ai amenintat cu gag :)))))))))) btw ti-am scris cate o propozitie la cateva runde, vezi ca nu stii ce inseamna ala spam

 

Am vazut ca esti jucator si de CS:GO ( CS2 RESPECTIV) - Cel putin asa ai status pe Discord

Premier - 18k

Faceit - Level 9 

Compe CS:GO - LEM-GE

 

Iti spun ceva definitiile astea sau traiesti in pestera? Iti aduc si dovezi sau poate n-au noima ca aici ne jucam cs 1.6 cu mod csgo...

De fel intru de relaxare,cateodata fumez o tigare, beau cafeaua nu stau mereu la sunet chiar de am castile pe cap nu ascult , nu inteleg cum poti sa ma acuzi ca nu aud cand apasa ala pe parasuta :)) si ca nu aud in spate, nu toti suntem "transpirati" cateodata stau sa ascult,cateodata nu, nu joc in turnee sunt pe server public, ai auzit si de instinctu jocului sau esti pe o ureche ? 

 

Spre final imi pare rau ca scriu in arogante,dar comportamentul tau ma face sa urc pe culmiile arogantelor,mai ales ca stiu cum a fost situatia ban-ului in sine.

Ramane la aprecierea celor mari ! (cu toate ca tu esti fondator,si va aveti pe mana unii cu altii)  

 

Editat de scorpionhAte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cs 1.6 e una, cs2 e alta nu face offtopic, dar ca idee eu ma simt bine cand codatii ma fac codat si isi dau codu pe fata, eu nu fac poze si wg pentru ca eu stiu orice cod existent si script modificat pentru cs 1.6 mai ales r8 care are wall +aim si aim special trebuie sa ai tinta pe el altfel nu il iei si acest cod e nedetectabil si se joaca pe EAC On pe steam exact cum jucai tu. Iti dai seama daca are sunet sau nu din simplu fapt daca aude cand reincarca cineva ceea ce tu nu auzi niciun detaliu mic si mereu iesi cand pleaca adversaru sa vii pe la spate, de ajuns cu off topic e decizia colegilor, Si tu imi spui de cod la awp cand eu nu joc cu scope din asta nu avem ce vorbii de cs. Succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Postat (editat)

Deci sa inteleg ca ma acuzi si nu poti sa dovedesti nimic ? Super, devreme ce tu stii de acest magnific cod "R8" pesemne ca si tu il folosesti, ca tot ti-am venit azi shift in spate si surprinzator ma tineai 99% din cazuri... ;) 

 

Cu mana pe inima, nu ma intereseaza de alte pareri dar ma bucur ca am tiltat asa rau un om de genu tau :)) 

 

Cs 1.6 e una ,cs2 e alta? Inseamna ca ai ramas dinozaur pe cs 1.6 forever

MULTE DAR MULTEEEEEEEEEEE lucruri sunt aproximativ asemanatoare in modu asta pe care ni-l ofera acest "Unic" server cu personal impecabil, si la ce ma refer mai exact in asemanare?

Cel mai important fiind "gun movement,recoil care e aproxmativ inexistent" si in multe cazuri spray-u de la arma pleaca aproximativ la fel ca in CS:GO,e de ajuns sa ai un aim placement bun faci un spray de 5-10 gloante ,poti sa fii pe dust2 si il omori pe ala de pe mirage, ca sa facem o paranteza :)

Paranteza ( Castile pe care le folosesc acum nu sunt chiar excelente si dedicate gaming in ale sunetului) , dar ma repet , NU TRANSPIR PE PUBLIC CA TINE

Poate ca nu sunt spalat in urechi mna,nu stiu ce sa zic...

 

De cand ma joc aici n-am vazut pe altii sa fie acuzati de acest minunat "R8" pe care surprinzator,doar mie mi-l bagi pe gat fiindca persoana mea te-a tiltat pana in gat (la mintea cocosului),sunt atatea exemplare care erau pe server la momentu ala si pot confirma, inclusivi alti admini

 

Oricum fiind fondator, e de la sine inteles ..va aveti pe mana unii cu altii si m-as mira sa imi permiti acest "unban" ...nici nu isi au rostu discutiile probabil, totusi tine minte ca esti STEAM OFF, si esti victima usoara a parerilor, mai ales la stilu tau de joc, oriunde ai juca ;) Nu cred totusi ca un jucator atat de "experimentat" ca tine nu-si permite un cont de Steam

 

Succes si tie in continuare

Editat de scorpionhAte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai demo ca dovada, nu stii cum se porneste si cum se vizualizeaza un demo si imi vorbesti de cs? si la tine afk inseamna ca te tin :)). Sunt steam OFF si Licenta on nvidia E7 tu nu ai licenta nici la windows, inca o data asteapta parerile colegilor. Multi de pe sv ziceau cand nu s admini joci pe fata cu el si in acel demo spre final se vede clar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Postat (editat)

https://imgur.com/a/ULaH2Cp

 

Asa e , joc pe faţă fără admini, 3 nu sunt de ajuns în poza de mai sus, nu? 

 

Mai băgați va rog 10 admini sa fie activi cu mine pe server doar când joc eu 🤣, sa ma acuze toți de acest minunat "R8", numai veteranii au auzit de el..

 

Offtopic : Cine Dumnezeu mai cumpăra licență la Windows în 2024 ? 🫠

Editat de scorpionhAte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai tu nu stii cu ce se mananca unele chestii, eu am dat demo in care se vede clar si din faze minore, invata sa pornesti demo-ul dupa vorbim despre cs. Spor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate