Sari la conținut

scorpionhAte

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Configurații server

  • Server & Games
    CSGO

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui scorpionhAte

IRON I

IRON I (1/25)

0

Reputație Comunitate

  1. https://imgur.com/a/ULaH2Cp Asa e , joc pe faţă fără admini, 3 nu sunt de ajuns în poza de mai sus, nu? Mai băgați va rog 10 admini sa fie activi cu mine pe server doar când joc eu , sa ma acuze toți de acest minunat "R8", numai veteranii au auzit de el.. Offtopic : Cine Dumnezeu mai cumpăra licență la Windows în 2024 ?
  2. Prietene, tu chiar crezi ca mi-as fute creierii cu un om ca tine dacă aveam cod ?
  3. Deci sa inteleg ca ma acuzi si nu poti sa dovedesti nimic ? Super, devreme ce tu stii de acest magnific cod "R8" pesemne ca si tu il folosesti, ca tot ti-am venit azi shift in spate si surprinzator ma tineai 99% din cazuri... Cu mana pe inima, nu ma intereseaza de alte pareri dar ma bucur ca am tiltat asa rau un om de genu tau :)) Cs 1.6 e una ,cs2 e alta? Inseamna ca ai ramas dinozaur pe cs 1.6 forever MULTE DAR MULTEEEEEEEEEEE lucruri sunt aproximativ asemanatoare in modu asta pe care ni-l ofera acest "Unic" server cu personal impecabil, si la ce ma refer mai exact in asemanare? Cel mai important fiind "gun movement,recoil care e aproxmativ inexistent" si in multe cazuri spray-u de la arma pleaca aproximativ la fel ca in CS:GO,e de ajuns sa ai un aim placement bun faci un spray de 5-10 gloante ,poti sa fii pe dust2 si il omori pe ala de pe mirage, ca sa facem o paranteza Paranteza ( Castile pe care le folosesc acum nu sunt chiar excelente si dedicate gaming in ale sunetului) , dar ma repet , NU TRANSPIR PE PUBLIC CA TINE Poate ca nu sunt spalat in urechi mna,nu stiu ce sa zic... De cand ma joc aici n-am vazut pe altii sa fie acuzati de acest minunat "R8" pe care surprinzator,doar mie mi-l bagi pe gat fiindca persoana mea te-a tiltat pana in gat (la mintea cocosului),sunt atatea exemplare care erau pe server la momentu ala si pot confirma, inclusivi alti admini Oricum fiind fondator, e de la sine inteles ..va aveti pe mana unii cu altii si m-as mira sa imi permiti acest "unban" ...nici nu isi au rostu discutiile probabil, totusi tine minte ca esti STEAM OFF, si esti victima usoara a parerilor, mai ales la stilu tau de joc, oriunde ai juca Nu cred totusi ca un jucator atat de "experimentat" ca tine nu-si permite un cont de Steam Succes si tie in continuare
  4. "Nu merge linku de la Demo" Stii care e ironia sortii ? De catre ceilalti admini am fost verificat de N ori, cum se face ca fix cand il tiltez pe domnu Emperor primesc ban permanent pe motiv de wall ? Nu e ca si cum nu tii s-ar fii pus pe mine, nu ? A si nu,nu sunt singuru de care ai fost tiltat, esti acuzat de multi ca ai wall si nu stiu ce minuni fiind admin cu steam off Puteai sa faci o metoda clasica cu niste poze, nu ? Daca zici ca WARGOD nu functioneaza "in cazul meu", "MOTIVUL BANULUI FIIND WALL" habar n-am ce e R8 si NICIDECUM N-AI PUS IN MOTIV CA MI-AI DAT BAN PT R8, ,n-am mai jucat cs 1.6 din 2012 si de atunci am fost mereu pe CS:GO/CS2(mai recent) Da, recunosc greseala mea ca te-am tiltat cu vorbe dulci si nu te-am injurat, ti-ar fii convenit atunci, nu ? Macar imi dadeai ban pe drept sa te simti si tu mai bine Poate ca si tu esti bun pe joc, ai vazut si ieri si astazi ca ti-am vorbit frumos, chiar daca te-am numit codat nu te-am dat in sange si in altele,si m-ai amenintat cu gag :)))))))))) btw ti-am scris cate o propozitie la cateva runde, vezi ca nu stii ce inseamna ala spam Am vazut ca esti jucator si de CS:GO ( CS2 RESPECTIV) - Cel putin asa ai status pe Discord Premier - 18k Faceit - Level 9 Compe CS:GO - LEM-GE Iti spun ceva definitiile astea sau traiesti in pestera? Iti aduc si dovezi sau poate n-au noima ca aici ne jucam cs 1.6 cu mod csgo... De fel intru de relaxare,cateodata fumez o tigare, beau cafeaua nu stau mereu la sunet chiar de am castile pe cap nu ascult , nu inteleg cum poti sa ma acuzi ca nu aud cand apasa ala pe parasuta :)) si ca nu aud in spate, nu toti suntem "transpirati" cateodata stau sa ascult,cateodata nu, nu joc in turnee sunt pe server public, ai auzit si de instinctu jocului sau esti pe o ureche ? Spre final imi pare rau ca scriu in arogante,dar comportamentul tau ma face sa urc pe culmiile arogantelor,mai ales ca stiu cum a fost situatia ban-ului in sine. Ramane la aprecierea celor mari ! (cu toate ca tu esti fondator,si va aveti pe mana unii cu altii)
  5. Precizez ca joc de ceva timp, si am fost verificat de alti admini
  6. Ban Information Name: scorpionhAte SteamID: STEAM_0:1:812597769 Reason: wall Unban Time: Permanent Ban Admin Name: KING | Emperor Admin SteamID: STEAM_1:0:1533476317 Pe scurt, am luat ban permanent de "wall" de la domnu'Emperor fara sa ceara poze sau wargod Precizez ca sunt steam ON Sanatate !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate