Sari la conținut

[Stiri Gaming] (P) ROG Strix SCAR 17 (G733): gaming la superlativ


Ev3nk

Postări Recomandate

                                                                                                                            62412257.jpg

 

Sursa  )

 

Cu un ecran de 17.3 inch, acest laptop oferă o experiență de gaming de top, ajutat și de configurația hardware și software de ultimă generație care asigură performanțe fără egal în jocuri și aplicații 3D, comparabile cu un sistem desktop.

La o primă vedere, ROG Strix SCAR 17 (G733) impresionează prin designul sportiv al carcasei, cu linii drepte și suprafață elegantă într-un ton de gri cu finisaj mat. Detaliile de iluminare RGB care permit personalizarea pe fiecare tastă, pe bara frontală și pe logo-ul ROG de pe carcasă, precum și în zona de sub ecran, fac acest sistem și mai atractiv vizual.

Memoria RAM DDR5 de până la 64 GB cu o frecvență de 4800 MHz face ca orice sarcină la care este supus laptopul să se execute rapid și fluid. Placa video NVIDIA GeForce RTX 4080 sau RTX 4090 Laptop GPU îți oferă imagini uimitoare și efecte realiste, grație tehnologiei Dynamic Boost datorită căreia puterea TGP atinge valoarea maximă de 175 Wați. Iar pentru a te bucura de cea mai bună experiență, ASUS a integrat un comutator MUX cu suport NVIDIA Advanced Optimus care îți permite să schimbi între modurile de grafică ce favorizează consumul energetic sau performanța.

Deși funcționează la un nivel de performanță greu de egalat, componentele laptopului ROG Strix SCAR 17 nu se supraîncălzesc datorită sistemului de răcire avansat cu care este echipat. Prevăzut cu o cameră de vapori care asigură o acoperire termică eficientă utilizând un compus termic din metal lichid pe GPU și pe procesor, cu 15 grade mai eficient decât pastele tradiționale, acest sistem funcționează la parametri optimi fără să producă un zgomot deranjant.

Conceput pentru a satisface cei mai exigenți gameri, ROG Strix SCAR 17 (G733) poate fi companionul perfect atunci când ai nevoie de un instrument care poate rula aplicații complexe oriunde ai fi, fără să compromită performanța.

În luna decembrie poți achiziționa ROG Strix SCAR 17 (G733) la cel mai bun preț din eShop ASUS România.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate