Sari la conținut

[Fotbal] S-a aflat când va putea Mihai Pintilii să fie antrenor cu acte la FCSB!


Postări Recomandate

Șeful Școlii de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal a fost prezent la emisiunea ProSport Live și a dezvăluit în ce stadiu se află fostul mijlocaș cu studiile pentru licență

3483807-71023308-2560-1440.jpg

Burchel a precizat că Mihai Pintilii urmează în prezent cursurile pentru licența A în Moldova, iar în paralel învață și pentru a obține carnetul de antrenor, necesar pentru a profesa în Superliga.

În luna mai, fostul mijlocaș va avea toate actele necesare pentru a fi antrenor secund la FCSB, astfel că din următorul sezon nu va mai ocupa funcția de delegat.

„(n.r – FRF să aibă o imagine proastă dacă ia FCSB titlul cu Gigi Becali) Sub nicio formă! Am citit și eu niște declarații, erau în momentele când s-a creat acea tensiune leagată de Mihai Pintilii, lucrurile au escaladat un pic.

Dar nu e niciun fel de pericol! FCSB are antrenor, îl are pe Charalambous! Îl va avea și pe Mihai Pintilii, care este la licența A în Moldova, dar face cursurile de calificare pentru a deveni antrenor și probabil că în mai-iunie va avea toate documentele în regulă pentru a fi antrenor cu acte!

(n.r. – dacă sunt în regulă cei care fac licența în Moldova) Bineînțeles! Dacă sunt calificați ca antrenori, pot profesa aici fără problemă. Dacă nu, atunci cluburile riscă”, a declarat Lucian Burchel, la ProSport Live.

Probleme pentru Pintilii la FCSB

Pintilii a avut probleme la cel mai recent meci disputat de FCSB, cu FC Voluntari, câștigat de roș-albaștri cu 2-1. După un conflict cu Sebastian Colțescu, fostul mijlocaș a fost eliminat și va fi suspendat două etape.

„Între Sebastian Colțescu și Pintilii a existat o discuție, dar nu știu exact ce s-a întâmplat acolo. Arbitrii iau astfel de decizii. Pintilii este o legendă în România și a cerut să fie respectat, probabil la fel a cerut și Colțescu.

Contează că am obținut cele trei puncte și dorim să îi dedicăm această victorie lui Pantea”, a precizat Elias Charalambous, la finalul partidei de la Voluntari.

SURSA

  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate