Sari la conținut

[FOTBAL] Adrian Mititelu și-a ales antrenorul! Pe cine a sunat finanțatorul lui FCU Craiova


Claudikes

Postări Recomandate

aspBdvn.jpeg

SURSA

 

OUT de la FCU Craiova! Adrian Mititelu și-a demis antrenorul

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, a decis să renunțe la antrenorul Giovanni Costantino (39 de ani) după meciul cu Poli Iași, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Acum, omul de afaceri este nevoit să gâsească un antrenor principal în cel mai scurt timp, iar printre antrenorii pe care i-ar fi contactat deja este și Marius Croitoru (43 de ani).

Marius Croitoru va purta negocieri cu Adrian Mititelu

Cei doi au discutat în ultima perioadă, dar nu s-a ajuns la o nouă rundă de negocieri pentru că Mititelu a mers în continuare pe mâna lui Costantino. După decizia luată marți, finanțatorul lui FCU Craiova l-a sunat din nou pe fostul său antrenor, iar Croitoru a fost de acord să poarte discuții cu acesta.

Astfel, nu este exclus ca cele două părți să ajungă la un acord, iar Croitoru să o preia pentru a doua oară în cariera sa pe FCU Craiova. Acesta a mai pregătit echipa lui Mititelu și în 2022, pentru cinci luni.

Antrenorul este liber de contract din luna augsut, de când s-a despărțit de FC Botoșani. Rezultatele slabe ale echipei l-au convins atunci pe Valeriu Iftime să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, astfel că Marius Croitoru a rezistat doar patru etape.

 

 

  • Like 11
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate