Sari la conținut

[Fotbal] Nana Antwi, eliminat după 18 minute la primul meci ca titular la FCSB!


mãdãlinZX

Postări Recomandate

nana-antwi-eliminat-dupa-18-minute-la-pr

Vicecampioana a deschis scorul rapid, după doar șase minute, prin reușita lui Florinel Coman. Liderul din Superligă a primit o adevărată lovitură peste doar 12 minute, când Nana Antwi (23 de ani) a văzut cartonașul roșu din partea centralului Cătălin Ion Buși.

Nana Antwi, eliminat la primul meci ca titular la FCSB

După un fault asupra lui Enzo Lopez, centralul i-a arătat, inițial, cartonașul galben fundașului dreapta de la FCSB, dar a revenit asupra deciziei după ce a fost chemat să revadă faza.

Imediat, centralul și-a schimbat decizia și l-a trimis la cabine pe jucătorul pe care Gigi Becali l-a numit ”rachetă” după ce l-a transferat de la FC Urartu din Armenia.

Pentru Nana Antwi, acesta a fost primul său meci ca titular la FCSB în acest sezon. Gigi Becali a spus în urmă cu doar câteva zile că își dorește să îi ofere o șansă ca titular, după ce în meciul cu Universitatea Cluj a evoluat timp de o repriză.

Statistica întâlnirilor directe

FCSB deține un avantaj semnificativ în meciurile directe, cu 19 victorii din 25 de meciuri. Botoșaniul a câștigat o singură partidă, în 2019, cu 2-0.

Ultimul meci din campionat dintre cele două echipe s-a disputat în Moldova, a avut loc pe 7 octombrie 2023 și a fost câștigat de FCSB cu 1-0.

Înaintea meciului direct, FCSB este lider în Superliga, cu 55 de puncte, în timp ce FC Botoșani se află pe ultimul loc în clasament, cu 20 de puncte.

 

S U R S A

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate