SickBoY AxBxNxHaLaB Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 (editat) Numele tău : .S!ckBoY^ AxBxNxHaLaB Vârsta ta : 28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: m mai ajutat lume cu probleme care le aveau legate de joc sau teamspeak. cu prezentra Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate ts3 Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):Februarie2024 UniqueID : HBuqbr+VUp1y9WNVYq/8WaWpQeM= Editat Februarie 23 de SickBoY AxBxNxHaLaB
LCS PREMIUM eAgLe EyE HARDCORE Postat Februarie 23 LCS PREMIUM Postat Februarie 23 pentru perioada de proba 1
LCS PREMIUM Moroilo. Postat Februarie 23 LCS PREMIUM Postat Februarie 23 (editat) Nu te am vazut pe ts si pentru ca ai editat cererea nu prea stiu ce sa zic Editat Februarie 23 de Moroilo.
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 23 Administrator Postat Februarie 23 Nu stiu ce sa zic, o sa dau pe perioada de probe, vedem cum te vei descurca. 4 1
Moderators 1st_Psycho Postat Februarie 23 Moderators Postat Februarie 23 nu te-am vazut pe ts de la mine ai un
Daimond Kane Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 Observ că tot încerci de vreo 2 zile să intrii în staff ba pe server, ba pe Forum, ba aici... Încearcă, mai întâi, să te afirmi puțin, ca să te observe și cei din jur, nu să faci așa, dintr-odată, cereri peste tot. Hai pe la Asistență să ne cunoaștem! 1 1
Administrator Claudikes Postat Februarie 24 Administrator Postat Februarie 24 Nu te am vazut pe ts pana acum. 8
Administrator mãdãlinZX Postat Februarie 24 Administrator Postat Februarie 24 For now . Improve the activity a little and come and talk to us on the assistance channel.
Postări Recomandate