Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 15 Administrator Postat Februarie 15 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @ZoZoLe @ LCS! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @ZoZoLe @ LCS! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Cu mare drag, eu îți mulțumesc pentru acest interviu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Ma numesc Daniel, am 26 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Rabdarea! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Loial, serios, ajutator. Iar una din defectele mele este ca ma enervez prea repede! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Cu o cafea evident. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Odihnindu-ma + Gaming. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: "Manele " "Tzanca Uraganu - Eee Aaa". Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Sunt multumit cu tot ce am in momentul de fata. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Nimic. Nu vreau să schimb nimic. Toată lumea are defecte, dar nu toţi încercăm să trăim cu ele. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Momentul in care copii mei au venit pe lume! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este lucrul care te face fericit? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Familia! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viață ta? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Nu doresc nici o schimbare. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai avea șansă de a începe o viață nouă, ai face-o? Și dacă da, unde ai vrea să îți faci viața? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Nu, nu as vrea. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, ,banii dragostea, sănătatea, faima. Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Sănătatea, dragostea, fericirea, banii, (faima mai putin). Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde muncesti? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Propria mea afacere! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Sănătatea și siguranța celor dragi! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregătit? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Foarte pregatit! LUME VIRTUALA - @ZoZoLe @ LCS Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce jocuri preferi să joci? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Metin2, CS2 , CS 1.6. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Pur si simplu asa mi a venit. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Sincer dacă ar fi o ocazie cu fiecare în parte sau cu totii! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Jucandu-ma pe unul dintre servele de CS 1.6! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Una foarte bună încă din prima zi și nu se schimba! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai vreun server favorit din comunitate? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Momentan nu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Una buna, si normal din moment ce am ramas pe aceasta comunitate. Administratia este una aleasa cu grija. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Da, putini si buni. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Bai LeagueCS cred ca va fii tot aici, online insa cu mult mai putini jucatori de CS 1.6.. Acest joc este in continua scadere. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Vă doresc multă sănătate! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Global Moderator - ZoZoLe @ LCS: Mi-a facut placere! Te pup! Acesta a fost interviul sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @ZoZoLe @ LCS! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 5 1
Postări Recomandate