Sari la conținut

[Stiri Gaming] GTA V a depășit 195 de milioane de exemplare vândute la nivel global. Cum se descurcă celelalte jocuri ale publisher-ului


Ev3nk

Postări Recomandate

                                                                                                                   gta-5-1024x576.webp

Sursa )

Astfel, vârful de lance rămâne seria Grand Theft Auto, de la Rockstar Games, cu peste 420 de milioane de exemplare comercializate la nivel mondial, cu aproximativ 10 milioane de exemplare peste vânzările totale înregistrate în precedentul trimestru financiar.

Iar performerul acestei serii rămâne Grand Theft Auto V, cu 195 de milioane de exemplare vândute, cu 5 milioane mai multe decât înregistrase în trimestrul precedent. Conform datelor furnizate de agenția Circana, GTA V rămâne cel mai bine vândut joc din ultimii zece ani, in Statele Unite ale Americii, atât in ceea ce privește numărul de unități comercializate, cât și în privința veniturilor generate.

Seria Borderlands, realizată în colaborare cu Gearbox Software, s-a vândut în peste 83 de milioane de exemplare la nivel global, cu 2 milioane în creștere față de cifrele din trimestrul financiar anterior. Performerii seriei rămân Borderlands 2, cu 28 de milioane de exemplare vândute, și Borderlands 3, cu 19 milioane de exemplare.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate