Sari la conținut

[FOTBAL] Englezii de la GOAL laudă un fotbalist de la FCSB: ”Excelent!”


Postări Recomandate

  • Administrator

englezii-de-la-goal-lauda-un-fotbalist-d

Sursa: sport.ro

 

 

După 23 de etape disputate în campionat, formația dirijată de Elias Charalambous a înregistrat până în clipa de față 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Englezii de la GOAL laudă un fotbalist de la FCSB: ”Excelent!”

În ultima rundă, FCSB a învins-o categoric în deplasare, pe Ion Oblemenco, pe Universitatea Craiova, scor 3-0, iar unul dintre jucătorii care s-au remarcat a fost Siyabonga Ngezana.

Sud-africanul a făcut parteneriat cu Joyskim Dawa la meciul cu Universitatea Craiova. Cei doi au reușit să blocheze cu succes atacurile echipei pregătite de Ivaylo Petev.

Lucru pe care l-au evidențiat și englezii de la GOAL. Jurnaliștii au scris despre fundașul central pe care roș-albaștrii l-au achiziționat în vară de la Kaizer Chiefs pentru 600.000 de euro.

”Fundașul Siyabonga Ngezana a continuat cu o formă excelentă la club. Fostul stoper de la Kaizer Chiefs a fost integralist în meciul FCSB-ului cu Universitatea Craiova.

Ngezana și-a arătat clasa la FCSB, care a câștigat cu 3-0 și s-a distanțat în lupta la titlu”, au scris jurnaliștii britanici despre fundașul central de la FCSB.

Siyabonga Ngezana a bifat, așadar, 18 apariții, a reușit să-și treacă în cont un gol și să paseze decisiv într-o situație la FCSB, în aproape 1500 de minute petrecute în echipamentul clubului.

În următoarea etapă, FCSB o va întâlni pe Farul Constanța luni, 5 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în a 24-a etapă din sezonul regulat al Superligii României.

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate