Sari la conținut

[FOTBAL] Florinel Coman, sfătuit să plece de la FCSB: ”Sper din toată inima!”


Postări Recomandate

Florinel Coman (25 de ani) este om de bază la FCSB și a avut o contribuție semnificativă în jocul vicecampioanei din acest sezon.

Aflat din vara anului 2017 la FCSB, Florinel Coman speră la un transfer în străinătate în viitorul apropiat. 

Andrei Ciobanu l-a sfătuit pe Florinel Coman să plece de la FCSB

Orice club poate pune mâna pe atacantul roș-albaștrilor, în schimbul sumei de 5 milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere stabilită de Gigi Becali.

Andrei Ciobanu, prieten foarte bun cu Florinel Coman, speră ca fotbalistul poreclit ”Mbappe de România” să ajungă la un club important din Europa. Noul transfer al celor de la FC Voluntari este de părere că vedeta FCSB poate pleca chiar după EURO 2024

MjJiZTNlODEwMmQyMzUxZmNhMjAyZDk0MDY5.thu

”Îmi doresc foarte mult ca Florinel Coman să facă un turneu final bun, iar apoi să facă și el pasul afară, pentru că are deja cinci ani de când e la FCSB.

Trebuie să se întâmple asta, acum e într-o formă bună și cu siguranță va juca la fel până în vară, va marca multe goluri și va oferi multe pase de gol. Sper din toată inima să plece. Și el, și Darius Olaru”, a declarat Andrei Ciobanu pentru gsp.ro.

În vara acestui an, Coman, după ce în prealabil a renunțat la serviciile lui Giovanni Becali, a semnat cu celebrul impresar italian Federico Pastorello.

5 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit Transfermarkt.

Florinel Coman, contribuție la 17 goluri în acest sezon

Florinel Coman traversează cel mai bun moment din carieră și a contribuit din plin la urcarea FCSB-ului pe primul loc în SuperLigă.

În cele 19 meciuri jucate în acest sezon de SuperLigă, Coman a marcat de nouă ori și a dat opt pase decisive. Atacantul a ajuns la FCSB la începutul sezonului 2017 și mai are contract cu roș-albaștrii până în 2028.

 

SURSA: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate