Sari la conținut

[FOTBAL] Pedri a răspuns fără ezitare. Atacantul pe care l-ar aduce la FC Barcelona: "Lewandowski nu va juca până la 60 de ani"


RedOne

Postări Recomandate

Indisponibil în această perioadă din cauza unei accidentări, Pedri a oferit un amplu interviu pentru Ibai Llanos, pe Twitch.

Revenit pe teren abia în noiembrie, după o accidentare care l-a ținut departe de teren din luna august, Pedri a început anul 2024 accidentat.

"Trec printr-o perioadă dificilă, dar totul merge bine. Este complicat din punct de vedere mental. Toată lumea vorbește mult, nu știu când o să revin. Îl ajut pe Gavi, deoarce știu ce înseamnă să fi accidentat pentru mult timp. Mă deranjează când unii comentează că problemele mele au legătură cu stilul de viață. Nu ies în oraș, nu merg la petreceri, nu mă culc târziu, îmi place să mă antrenez", a povestit fotbalistul.

Atacantul dorit de Pedri la FC Barcelona

Întrebat despre jucătorul pe care și-ar dori să-l vadă la FC Barcelona, Pedri nu a avut nicio reținere în a-l numi pe Erling Haaland.

"L-aș aduce pe Messi dacă ar avea 19 sau 22 de ani, dar acum l-aș transfera pe Haaland, e un cyborg și marchează multe goluri. Este adevărat că îl avem pe Lewandowski, dar este mai bătrân, nu va juca până la 60 de ani. mi place și de Julian Alvarez. Am ținut cu Argentina la Cupa Mondială, deoarce am vrut să o câștige Leo", a mărturisit Pedri.                                                      pedri-a-raspuns-fara-ezitare-atacantul-p                                                                                                                                  SURSA :https://www.sport.ro/spania/pedri-a-raspuns-fara-ezitare-atacantul-pe-care-l-ar-aduce-pe-fc-barcelona-lewandowski-nu-va-juca-pana.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate