Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

]. Nume: Bogdan

[2]. Nick server: Xmod

[3]. Varsta: 24

[4]. LeveL: 16

[5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/Xmod/

Pe sv scrie ca am 30+

[6]. Ai citit regulamentul?: "Zm#LeagueCS"

[7]. De ce doresti admin?: Îmi place foarte mult serverul și sunt mereu online,  și as vrea sa ajut comunitatea.

Editat de Xmod
Postat

Eu iti dau Contra de data asta, pana inveti regulamentul si sa joci mai atent , sa nu pui lm cu pb , lm lung,  sa ataci cand esti zm , Contra !!!

Postat
Acum 20 minute, Felu a spus:

Eu iti dau Contra de data asta, pana inveti regulamentul si sa joci mai atent , sa nu pui lm cu pb , lm lung,  sa ataci cand esti zm , Contra !!!

Lm lung chiar nu am pus deloc, am greșit o data ca am pus pb cu un survivor în spate fără să-l vad, și regulamentul l-am învățat după ce am greșit.

Mersi!

Postat

de la maine ai contra  ,nu ai activitate pe server si  nu stii regulamentul!                    ”CONTRA”

Postat
10 hours ago, Kamran said:

pro

Kamran you have no right to say pro or against/contra because you are no longer part of the staff, so your opinion will not be taken into consideration!

Postat

De le mine ai un contra din cauza ca te am văzut cu lm lung în spawn dar poate ai potențial și poți face o noua cerere peste 2 săptămâni 

Postat

De le mine ai un contra din cauza ca te am văzut cu lm lung în spawn dar poate ai potențial și poți face o noua cerere peste 2 săptămâni 

Postat

Salut Xmod, eu sincer nu te-am vazut nerespectand regulamentul cand erai on. Regulamentul l-ai parcurs, activitate ai, dar te incurajez sa fii putin mai activ pe viitor. De la mine ai :
:pros:

Succes!

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate