Sari la conținut

Andrewq0

Members
  • Număr conținut

    187
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Configurații server

  • Server & Games
    FR

Vizitatori Recenți Profil

313 citiri profil

Realizările lui Andrewq0

BRONZE III

BRONZE III (6/25)

18

Reputație Comunitate

  1. Nu ar trebui sa comentez pentru ca nu sunt admin, dar nu ma pot abtine, nici macar nu ai respectat modelul de cerere admin, sa nu zic de cate mai faci pe server..
  2. Numele dumneavoastră : Andrewq0 Numele playerului : SpawN. Data şi ora la care s-a produs incidentul : Intre 23:30 si 00:30 | 14-15.04.2024 Motivul plângerii : Comportament foarte toxic, limbaj vulgar, injurii, altele, fara nici un motiv. PROxeneT cam la fel si el, isi dau info unii altora despre cei din echipele adverse, sper sa fie sanctionati.. Dovezi (poze/demo) : https://imgur.com/a/3pjjic5
  3. Nick-Jucator: Andrewq0 Numele adminului : KING | Che Guevara IP: - (Nu mi-am gasit IP-ul pus in banlist) ID STEAM: STEAM_0:0:756094261 Motiv: Limbaj vulgar | Intr-adevar am exagerat la cote maxime, dar daca ar fi sa adaug o scuza pentru ceea ce am facut este faptul ca o persoana (cea pe care am insultat-o..) se transfera continuu in cealalta echipa si dadea detalii despre mine (gen ca sunt short, ca sunt low hp, etc.), iar nefiind admini pe server plus ca eram in total vreo 4-5 jucatori on, am izbucnit, dar imi pare rau aparent, imi placea serverul. Dovada: https://imgur.com/a/49ZPHKT
  4. -> Nume: Andrewq0 -> Tag-ul dorit: Alpha
  5. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  6. Am inteles. Asteptam un raspuns de la manager/fondatori pentru o concluzie. Sarbatori Fericite!
  7. Jignirea sau insultul pe care l-ai mentionat pe chat, nu este permis pe server. Intelege.
  8. Nu am mentionat nicaieri numele tau in dovada pe care ai trimis-o. Tind sa cred ca esti foarte toxic si ma vanezi fara sa ai motive si dovezi bine intemeiate, pe langa asta te victimizezi zadarnic.
  9. Salut Teodor(a), dovada intreaga ai pus-o tu deja. Eu unul nu accept si nu este promovat pe server limbajul ce trimite la ideea de jignire. Prin faptul ca ai murit si ai dat replica respesctiva pe chat, am asimilat ca ai jignit playerul respectiv, de asta te-am sanctionat cu gag. In legatura cu 'laserul gresit', reactia ta ar fi trebuit sa fie una de natura informativa, de a anunta staff-ul la privire cu cei ce incalca regulamentul, astfel ca trebuia sa ma anunti pe mine sau unul din colegii mei de staff si se luau masuri, dar ai decis sa insulti.
  10. You do not acknowledge the mistakes you made, you don't know the rules that well, you did not wait enough time between creating other admin requests, you are not capable to receive helper and be in staff at this moment. Keep trying on the future, but wait some time and show that you deserve belonging to the staff.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate