dinu valentin Postat Decembrie 6, 2023 Postat Decembrie 6, 2023 MODEL CERERI UNBAN: TuicaFiartaCuMiere : Nick-ul adminului care te-a banat : loy : IP : Motivul banului no ss : Data 05.12.2023 si ora ban-ului nu o stiu buna seara , am incercat sa intru pe server dar imi spune ca sunt banat , precizez ca nu m i s a cerut nimc legat de poze sau wg , aseara am jucat , am iesit dupa server normal fara vreun conflict sau cerere de poze sau wg si in seara asta cand sa intru pe server zice ca sunt banat nestiind motivul . in consola imi apare la motiv no ss dar nu m i s a cerut asa ceva , eu nu am avut discutie cu asa ceva. va mukltumesc si astept raspuns Ban Information Name: tuica IP: 188.25.117.105 Reason: wall+no.ss Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Loy Admin SteamID: STEAM_1:0:799 1
dinu valentin Postat Decembrie 6, 2023 Autor Postat Decembrie 6, 2023 buna seara , apropo daca tot mi a facut poze , de ce nu apar in folder ul cstrike , va rog sa verificati ban ul . va multumesc
Vizitator Postat Decembrie 6, 2023 Postat Decembrie 6, 2023 E posibil sa ai un CS care nu ti le salveaza . O sa verific daca ti s-au facut si daca ai fost anuntat ca trebuie sa le dai
dinu valentin Postat Decembrie 6, 2023 Autor Postat Decembrie 6, 2023 multumesc dar sa stii ca nu am avut vreo discutie cu cineva si am multe poze salvate dupa alte servere . mukltumesc si astept raspuns
LoyCool Postat Decembrie 7, 2023 Postat Decembrie 7, 2023 https://postimg.cc/4HY0cC0J Buna seara! Dl. Tuica ai primit ban pentru ca ai iesit de pe server imediat dupa ce te-am dat spectator, pentru a efectua un test Wargods! Nu am facut ss cum zici tu si motivul este wall+no.wg! Nici un am apucat sa iti scriu numele in chat si tu deja erai iesit de pe server pentru a nu face testul wg! SS se face in timpul jocului nu cand esti mort cum erai tu cand te-am mutat sepctator! Dat fiind faptul ca esti un jucator vechi si loial comunitatii noastre, cer parerea si altor colegi! Multumesc anticipat
dinu valentin Postat Decembrie 7, 2023 Autor Postat Decembrie 7, 2023 salut , nu cred ca am iesit intetionat , am fost verificat de atatea ori , nu se pune problema sa am coduri , joc de atatia ani pe servere si nu am avut niciodata probleme , va rog analizati cu atentire iar daca s a intamplat sa ies a fost coincidenta ca altfel nu eram aici sa scriu si sa ma rog pentru unban , dar pana la urma dvs decideti daca sunt corect sau nu eu doar imi fac datoria sa va zic ca nu am stiut de aceasta situatie . va multumesc
bozan1991 Postat Decembrie 7, 2023 Postat Decembrie 7, 2023 ai primit unban , data viitoare sa fi mai atent cand te pune cineva spectator
Postări Recomandate