Sari la conținut

[FOTBAL] Replica lui Elias Charalambous, după ce Dorinel Munteanu a spus ”o să-l bat pe Gigi Becali la el acasă"


Mr.JohnnySins

Postări Recomandate

  • Administrator

Wbb1XXE.jpg

FCSB va juca, pe teren propriu, împotriva celor de la Oțelul Galați, într-un meci din cadrul etapei a 18-a din SuperLigă

Înaintea meciului direct, gruparea roș-albastră se află pe primul loc, cu 37 de puncte obținute după 17 meciuri, în timp ce formația moldoveană ocupă poziția a 9-a a iearhiei, cu 20 de puncte acumulate după 17 partide.

Elias Charalambous: ”Știm punctul slab al celor de la Oțelul Galați

Partida dintre cele două formații este programată pe 3 decembrie (duminică), de la 21:00, în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații RCS-RDS vor putea urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro

Elias Charalambous (43 ani) a prefațat confruntarea cu Oțelul Galați, unde a venit cu o ”replică” pentru Dorinel Munteanu. Recent, fostul membru al ”Generației de Aur” a transmis că vrea să o răpună pe FCSB chiar pe Arena Națională. 

Încă un meci ca celelalte pe care le-am avut în ultimele săptămâni. Va fi greu cu Oțelul. Au arătat că sunt buni, au un antrenor bun, care a făcut o treabă bună în acest sezon. Știm că jucăm acasă, după un rezultat bun. Trebuie să câștigăm meciuri în continuare. Știm că sunt buni. În toate jocurile au jucat compact, pe contraatac, au jucători și un antrenor bun. Am încercat să antrenăm echipa pentru astfel de meciuri.

Ei sunt o echipă compactă. Știm puterea și punctul lor slab. Când câștigi ești mai încrezător. E un alt joc. Antrenorul vrea să pregătească echipa pentru victorie. Obiectivul nostru este să câștigăm meciul. Spun că mereu trebuie să te îmbunătățești în fotbal. În ultimul joc a fost important că nu am primit gol. Ei sunt o echipă care are multe egaluri în acest sezon. Este o echipă contra căreia trebuie să fim foarte concentrați. Contează ce vor face jucătorii mei!”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă.

Dorinel Munteanu, mesaj războinic: ”O să-l bat pe Gigi Becali la el acasă!”

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul celor de la Oțelul Galați, a lansat un mesaj războinic la adresa ”roș-albaștrilor”. Concret, tehnicianul gălățenilor a dat asigurări că va reuși să obțină cele 3 puncte, pe Arena Națională, împotriva trupei patronate de Gigi Becali (65 de ani).

De asemenea, Dorinel Munteanu i-a răspuns ”latifundiarului din Pipera”, care a criticat deciziile tactice pe care le-a luat de pe banca tehnică a Oțelului în meciul cu Universitatea Craiova, pierdut de moldoveni cu scorul de 1-3.

Bine, o să-l bat pe Gigi. Da, mesajul e că o să-l bat pe Gigi la el acasă. Pentru că nu apreciază (n.r. deciziile pe care le-a luat Dorinel în meciul Oțelul - Universitatea Craiova), Gigi e Gigi, nu apreciaza, nu mă cobor la nivelul lui Gigi. O să bat la el acasă”, a spus tehnicianul celor de la Oțelul, la Fanatik.

>>SURSA<<

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate