Sari la conținut

[FOTBAL] "Cel mai bun transfer de la FCSB!" Ionel Ganea știe care e atuul echipei lui Gigi Becali


Mr.JohnnySins

Postări Recomandate

  • Administrator

UI5211U.jpg

Petrolul - FCSB, partidă din etapa a 14-a a Superligii, e sâmbătă seara, de la 20:30, pe stadionul "Ilie Oană". 

Ionel Ganea a vorbit pentru Sport.ro despre situația celor de la Dinamo, una dintre echipele care i-au rămas în suflet, dar a discutat și despre FC Barcelona - Real Madrid, meci care a început la 17:15. Fostul mare atacant al naționalei și-a exprimat părerea și despre lista de transferuri a celor de la FCSB, una construită după o strategie coerentă. 

Mai mult ca niciodată, oficialii de la FCSB au mizat corect. Nu au mai pariat pe cai morți ca în trecut, iar câțiva jucători chiar au un mare potențial. Syiabonga Ngezana, Damjan Djokovic, Alex Băluță, Cristi Ganea, Vlad Chiricheș și Dorin Rotariu sunt jucătorii aduși de Gigi Becali & Co în acest sezon. 

Cel mai bun transfer de la FCSB, în opinia lui Ionel Ganea

Ionel Ganea are o părere fermă despre cea mai bună mutare realizată de liderul campionatului

"Acum îi urez succes și să revină la forma aia bună, are calități, e cel mai bun transfer făcut de FCSB. Poate juca și extremă, și vârf. Trebuie răbdare cu el pentru că e creativ, are șut de la distanță, a pus și masă musculară. Și îmi place foarte mult că vrea să facă diferența în duelurile unu la unu. Eu îl știu bine pe Dorin Rotariu, e valoros, se va impune cu timpul, sunt sigur. 

Altfel, nu pot să zic că a excelat cineva în acest sezon, aici nu mă refer la doar un meci, două meciuri, așa au fost mai mulți. Din campionat nu m-a impresionat niciun jucător până acum și își spun și de ce: nu au constanță. Pe vremea noastră, ne remarcam mai mult. Jucam cinci-șase meciuri bune, unul mai slab. Acum, joci un meci-două ok, apoi cinci proaste. Pe vremea noastră era altceva", a declarat Ionel Ganea.

>> SURSA <<

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate