Sari la conținut

[FOTBAL] Marius Lăcătuș a numit fotbalistul care a excelat în UTA - Rapid 2-2.


SerJ

Postări Recomandate

steaua-cauta-lacatus-clubul-sportiv-al-a

UTA Arad a încheiat la egalitate vineri seara, la Oradea, scor 2-2 cu Rapid, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Au marcat: Rareș Pop 19, Luckassen 75 / Funsho 12, 45

Marius Lăcătuș, fost coleg cu Mircea Rednic în naționala României, a avut cuvinte de laudă îndreptate spre Rareș Pop, fotbalistul creativ, cu inițiativă, de la gruparea arădeană. Pop a fost și vineri seară contra trupei lui Cristiano Bergodi unul dintre fotbaliștii care au excelat nu numai la capitolul determinare, ci și la impresie artistică. 

Marius Lăcătuș, reacție fermă în privința lui Rareș Pop 

Fostul șeptar din Ghencea consideră că Pop e titular datorită calităților, nu datorită regulii Under 21.

”Îmi place. Chiar dacă eu am fost jucător de forță, de viteză, îmi plac foarte mult jucătorii tehnici. Din acest punct de vedere, el e un jucător foarte bun. Nu i-ar strica ceva răutate pozitivă. Cred că e un jucător de bază la UTA pentru că are valoare, nu din cauza regulii U21”, a declarat Lăcătuș, potrivit Digisport. 

„Două puncte pierdute la ocaziile pe care le-am avut. Atât în prima repriză, cât şi în a doua. A fost un joc cu o încărcătură destul de grea. Nu am mai jucat pe postul pe care m-a pus domnul antrenor. Am încercat să fac un meci cât mai bun. E un punct bun de pornire. Începem să creştem, atât ca rezultate, cât şi ca joc. Încep să se creeze conexiuni între noi. Ne-a fost greu să ne adaptăm terenului, atât nouă, cât şi adversarilor”, a spus Rareș Pop, după confruntarea care s-a jucat la Oradea. 

Sursa: www.sport.ro

  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate