Sari la conținut

[FOTBAL] Ce nu s-a văzut în direct! Imaginile care spun totul: ”Aoleu! E gol!”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

PTQyMCZoYXNoPWI1MTQ1NDRmZjcyMjQxMjRmNTJm
 

Sursa: Aici

 

UTA Arad a remizat în compania celor de la Rapid, scor 2-2, în runda cu numărul 13 din SuperLigă, într-o partidă disputată la Oradea.

Funsho a deschis scorul în minutul 13, însă UTA a revenit rapid pe tabelă, grație reușitei lui Rareș Pop din minutul 19. Același Funsho a făcut dubla înainte de pauză, iar duelul s-a încheiat nedecis, după golul lui Luckassen din finalul jocului.

Florin Prunea: ”Aoleu! E gol!”

Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 42, la scorul de 1-1. În urma unui corner, după o învălmășeală în careul oaspeților, unul dintre jucătorii ”Bătrânei Doamne” a șutat spre poarta Rapidului, iar Borza a respins balonul in extremis.

În camera VAR s-a verificat dacă mingea a trecut cu toată circumferința de linie, oficialii au ajuns la concluzia că acest lucru nu s-a întâmplat și i-au transmis centralului Feșnic să reia jocul.
Reluările oferite pe parcursul confruntării nu au fost concludente, însă în emisiunea Digi Sport Special au fost prezentate alte imagini, dintr-un unghi diferit, cu zoom, iar toți cei din platou au spus același lucru: gol valabil.

”Aoleu! E gol! N-avea cum să vadă Feșnic faza asta”, a fost reacția lui Florin Prunea. ”Ce înseamnă și tehnologia asta! E oare gol (n.r.- ironic)?”, a spus și Marius Lăcătuș.

La flash-interviu, Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, a făcut haz de necaz: ”Așa se pare (n.r.- că mingea ar fi intrat în poartă). Cred că nu s-a văzut de la nocturnă. Nu vreau... Vreau să vorbesc despre meci. Nu mai contează. A fost un meci bun pentru echipa noastră cu toate problemele, pe un teren neutru”, a spus ”Puriul”.

  • Like 2
  • UP 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate